VIDEO PAPARAZZI / Actoria nu ţine de foame! Cum încearcă să-şi rotunjească veniturile un comediant celebru

Meseria de actor e frumoasă, dar nu ține de foame. Conştient de acest lucru, Justinian Radu îşi încearcă norocul într-o afacere. Celebrul comediant este manager de berărie şi face tot ce-i stă în putinţă ca business-ul să fie profitabil.

Justinian Radu, cunoscut în ultima vreme drept agentul „Poponeț” din „Trăsniţii”, este un om care nu se fereşte să pună osul la treabă. Cu câteva zile în urmă, paparazzii Spynews.ro l-au surprins pe actor în exerciţiul funcţiunii. 

Mai exact, îmbrăcat cassual, acesta a mers într-un magazin dedicat deţinătorilor de afaceri mici şi mijlocii  şi a achiziţionat cele necesare în bucătăria berăriei pe care o are în răspundere. Printre altele, Justinian Radu a cumpărat carne, fructe şi legume. Operaţiunea a durat mai bine de două ore, timp în care cunoscutul actor a umplut cu marfă un un căruricor întreg. 

Afacerile le atrag pe vedete

Justinian Radu nu este singura persoană cunoscută din România care este implicată într-o afacere. Mugur Mihăescu şi Florin Călinescu au şi ei o mare experienţă în domeniu, dar din postura de patroni.

Ilie Dumitrescu, Bodo de la Proconsul, Mircea Dinescu şi Marius Tucă sunt alte vedete autohtone implicate în afaceri similare. 

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Corina Bud, surprinsă cu sfârcurile la vedere! Ce sâni jucăuşi are vedeta

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / E divorţată, dar o duce mai bine ca niciodată! Amna şi-a tras un bolid de 100.000 de euro

Născut la 11 martie 1973, în Bucureşti, Justinian Radu a fost școlit de maestrul Virgil Ogășanu, promoția 1996, și a debutat pe scena de la Bulandra, apoi a jucat pe cea de la Nottara. Una dintre piesele de succes în care joacă este “Puricele”, în regia lui Horațiu Mălăele.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro