VIDEO PAPARAZZI / Adi Mutu, ai o soție curajoasă! Sandra nu se teme de nimic, nici măcar de coronavirus! În ce ipostază a fost surprinsă partenera „Briliantului”

+5 click pentru
galerie

Sandra Mutu se potrivește perfect zicalei: „în spatele unui bărbat puternic se află o femeie şi mai puternică”! Soția „Briliantului” a demonstrat că este la fel de curajoasă ca faimosul său soț, chiar și în „lupta” cu virusul ucigaș. Iată cum au surprins-o paparazzii Spynews.ro pe partenera de viață a lui Adi Mutu!

Adi Mutu ai o soție așa cum mulți visează. Pe lângă faptul că este de o frumusețe răpitoare, Sandra are și un caracter extrem de puternic. Partenera „Briliantului” nu se teme de nimic, nici măcar când vine vorba de coronavirus. Nu ne credeți? Stați să vedeți cum au surprins-o paparazzii noștri.

Nu se teme de coronavirus

De curând, Sandra Mutu a ieșit din casă alături de fiul său pentru a face cumpărături. Soția „Briliantului” nu a fost singură, ci ajutată de bona ce a avut grijă în permanență de micuț. Imediat după ce a găsit un loc de parcare pentru bolidul său de lux, focoasa brunetă a coborât din mașină, afișându-se într-o formă de zile mari. Ea a ales să poarte o ținută lejeră, destul de sport și neagră din cap până în picioare. În ceea ce privește încălțămintea, partenera lui Adi Mutu a optat pentru o pereche de adidași în aceeași nuanță. Surpriză însă, vestimentația sa nu a fost „accesorizată” cu niciun echipament de protecție. Mai exact, aceasta nu purta nici mănuși și nici mască de protecție.

Apoi, soția lui Adrian Mutu s-a îndreptat singură spre magazin, lăsându-i pe cei doi în mașină, mai exact pe bancheta din spate. Aflată în interior, Sandra Mutu a umplut coșul cu câteva fructe, apoi s-a orientat către frigiderul cu carne, loc în care a zăbovit pentru câteva minute bune. Cu toate astea, frumoasa brunetă nu a luat nicio hotărâre, astfel că s-a ridicat fără niciun produs, vorbind apoi la telefon.

A ieșit din magazin încărcată cu provizii

În continuare, în imaginile surprinse de paparazzii Spynews.ro se poate vedea cum Sandra Mutu iese după ceva timp din magazin, având în mâini două sacoșe pline pe care le cară până la mașină. Soția „Briliantului” a ocupat apoi locul șoferului și a pornit spre cealaltă destinație.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro