VIDEO PAPARAZZI / Împreună și la bine și la greu! Când toată lumea se teme, ei rămân uniți. Dovada că între Adrian Mutu și soția lui există o dragoste adevărată

+4 click pentru
galerie

Iubirea e mai presus de toate! Asta au demonstrat Adrian Mutu și frumoasa lui soție. Deși ne aflăm într-o perioadă dificilă, cei doi au arătat că prin dragostea lor reușesc să rămână uniți, indiferent de gravitatea problemelor. Imaginile surprinse de paparazzii Spynews.ro stau mărturie!

Adrian și Sandra Mutu formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbizul autohton. Cei doi au reușit să le cucerească inimile oamenilor prin iubirea și susținerea pe care și-o oferă reciproc, indiferent de situație. La fel au făcut și de această dată, când, deși ne aflăm în plină pandemie de coronavirus, aceștia demonstrat că împreună pot trece prin toate.

De curând, „briliantul” și superba lui soție au fost surprinși de paparazzii Spynews.ro într-o ipostază demnă de îndrăgostiți. Îmbrăcați lejer, Adrian Mutu și aleasa inimii lui au ieșit afară pentru a se plimba. Chiar dacă este vorba doar despre o scurtă ieșire, cei doi și-au asortat ținutele perfect, așa cum ne-au obișnuit.

Sandra Mutu a ales să poarte o ținută simplă, formată dintr-o pereche de pantaloni negri, o geacă destul de lungă, în aceeași nuanță, și o pereche de încălțări sport. Vestimentația s-a potrivit întocmai cu cea a celebrului fotbalist, acesta optând la rândul său pentru o pereche de pantaloni, o geacă de culoare închisă și adidași în picioare.

Adrian și Sandra Mutu au purtat permanent gluga pe cap, conformându-se astfel cu temperaturile de afară. În același timp, aceștia au arătat că frigul nu poate sta în calea dragostei lor, deoarece s-au ținut permanent de mână. Cadrul romantic a fost completat de un moment emoționant, în care faimosul fotbalist și-a condus brațul în jurul gâtului soției sale și a sărutat-o pătimaș, în văzul tuturor.

Sandra și Adrian Mutu au împlinit cinci ani de relație

Bucurie mare în familia Mutu! Luna trecută, pe 14 februarie, pe lângă faptul că Adrian și Sandra au sărbătorit Valentine's Day, bruneta a dezvăluit că această zi are o însemnătate cu totul deosebită. Potrivit spuselor soției fobtalistului, la această dată au împlinit cinci ani de relație și trei ani de când s-au căsătorit.

„Te iubesc, viaţa mea. Cinci ani împreună, trei ani de căsătorie, de prietenie, de dragoste. La mulţi ani”, a scris Sandra Mutu luna trecută pe Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro