VIDEO PAPARAZZI / Adrian Cristea a ajuns sclavul prietenilor! Imagini care nu au nevoie de niciun comentariu!

+3 click pentru
galerie

Adrian Cristea (în roşu), pe vremea când juca la Dinamo. © Hepta

Adrian Cristea (34 de ani) nu încetează să ne uimească! Cândva vedetă pe terenul de fotbal, dar şi un veritabil „Don Juan” pe străzile din Bucureşti, „Prinţul” a reuşit să ne surprindă din nou. Fără iubită şi rupt total de sportul în care s-a consacrat, fostul star de la Dinamo şi de la FCSB a ajuns sclavul prietenilor săi.

Chiar dacă vremurile sale de glorie au apus, Adrian Cristea nu poate să stea departe de viaţa de noapte a Capitalei. Recent, acesta a fost surprins de paparazzii Spynews.ro în timp ce intra hotărât într-o cafenea de fiţe din Bucureşti. Însoţit de câţiva amici, „Prinţul” a petrecut mai bine de o oră şi jumătate în localul respectiv.

La plecare, Adrian Cristea a fost protagonistul unor momente uluitoare. Ajuns în dreptul autoturismului său, fostul fotbalist a deschis portbagajul, iar prietenii săi au început să scoată de acolo mai multe bagaje, care, fără îndoială, le aparţineau.

Îmbrăcat la patru ace, precum un adevărat valet, Adrian Cristea s-a implicat în descărcarea bagajelor respective. Când operaţiunea a fost gata, „Prinţul” s-a urcat la volanul maşinii sale şi s-a făcut nevăzut.

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Apariţie înfiorătoare a unuia dintre cei mai puternici oameni din fotbalul românesc! A ieşit în oraş bandajat la ochi

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Asta le întrece pe toate! Cum a reuşit Horia Brenciu să-şi supere soţia din neatenţie!

În cariera sa de fotbalist, Adrian Cristea a evoluat pentru următoarele echipe: Politehnica Iaşi, Dinamo, Universitatea Cluj, Petrolul Ploieşti, Standard Liege, Steaua, Maccabi Petah Tikva şi Concordia Chiajna. De la gruparea ilfoveană, el a fost dat afară în iarna acestui an. Dan Alexa, antrenorul de la acea vreme al formaţiei ilfovene, a anunţat că motivul despărţirii a fost vârsta "Prinţului". Pentru echipa naţională, Adrian Cristea a jucat de nouă ori şi nu a reuşit să marcheze vreun gol.

Pe plan sentimental, „Prinţul” a avut relaţii cu mai multe femei celebre. Printre cele cărora Adrian Cristea a reuşit să le sucească minţile se numără Bianca Drăguşanu, Denisa Nechifor, cea alături de care are o fetiţă, şi Maria Păuna.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest