VIDEO PAPARAZZI / Amalia Năstase se ţine tare! Decizia pe care a luat-o după ce a slăbit 32 de kilograme

+4 click pentru
galerie

După ce a slăbit 32 de kilograme, Amalia Năstase nu mai vrea să aibă probleme cu greutatea niciodată. Pentru a reuşi acest lucru, fosta soţie a celui mai valoros jucător de tenis din istoria României a luat o decizie demnă de toată lauda.

Pentru Amalia Năstase, lupta pe care a dus-o cu kilogramele nu a fost deloc uşoară! „Sper ca acestea să nu se mai pun înapoi, pentru că știu prin ce am trecut ca să le pierd”, a afirmat, la Antena Stars, în cadrul emisiunii „Star Matinal”, fost nevastă a lui „Nasty”.

Astfel, vedeta a hotărât că a venit momentul să nu mai mănânce alimente care i-ar putea dăuna. Mai nou, Amalia Năstase se hrăneştesănătos.

Cu câteva zile în urmă, paparazzii Spynews.ro au surprins-o pe fosta nevastă a lui Ilie Năstase în timp ce se îndrepta către un magazinspecializat în comercializarea produselor bio. 

Odată ajuns în interiorul prăvăliei respective, aceasta a stat printre rafturi mai bine de o jumătate de oră. În cele din urmă, Amalia Năstase a părăsit magazinul respectiv cu mai multe pungi pline cu diverse produse bio. 

Mulţumită că a găsit tot ceea ce o interesa, aceasta s-a urcat la volanul autoturismului său şi s-a îndreptat spre zona în care locuieşte.

Lovită de o tragedie

Vara aceasta, Amalia Năstase a trecut printr-un moment extrem de dificil. Tatăl celebrei femei a încetat din viaţă. 

„Ne-am despărțit în această lume dar știu că el va fi mereu undeva deasupra, veghind asupra noastră. Te iubesc, tati”, a scris, printre altele, pe reţele de socializare, Amalia Năstase

Citeşte şi: VIDEO PAPAARAZZI / Ciprian Marica şi Ilie Năstase investesc în cea mai tare afacere! Imagini exclusive cu „bijuteria” pe care cei doi o ridică în Bucureşti

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Tudor Chirilă, scandal de proporţii cu câţiva şoferi din Capitală! Poliţia a fost sesizată

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest