VIDEO PAPARAZZI Antrenorul "câinilor roşii" şi soţia lui și-au făcut de cap, la mall, înainte de ultimul meci al sezonului

+5 click pentru
galerie

VIDEO PAPARAZZI Antrenorul "câinilor roşii" şi soţia lui și-au făcut de cap, la mall, înainte de ultimul meci al sezonului © Hepta

Înaintea meciului cu Poli Timişoara, în care formaţia din Stefan cel Mare şi-a jucat ultima şansă pentru calificarea în play off-ul Ligii I, antrenorul echipei Dinamo, Vasile Miriuţă şi-a făcut de cap într-un mall din Capitală. 

Vasile Miriuţă a lăsat deoparte toate probleme cu care se confruntă formaţia Dinamo Bucureşti şi a ieşit să se relaxeze alături de frumoasa lui soţie. Chiar înainte de meciul de foc pe care Dinamo l-a susţinut împotriva formaţiei din Timişoara, tehnicianul echipei Dinamo a fost surprins de paparazzi Spynews.ro într-un mall din Bucureşti. Acolo unde Vasile Miriuţă a mers împreună cu soţia şi câţiva prieteni. 

Îmbrăcat lejer, dar cu bun gust, o cămaşă  şi o pereche de blugi, Vasile Miriuţă s-a relaxat preţ de câteva ore la o cafenea din incinta centrului comercial. Imediat ce a ajuns în locaţia cu pricina, antrenorul formaţiei din Ştefan cel Mare a comandat câte o limonadă, pentru el şi pentru frumoasa lui soţie.  

Dacă iniţial, antrenorul părea să fie frământat de unele probleme, pe parcusul timpului petrecut în compania prietenilor, zâmbetul i-a revenit pe faţă. Doar telefonul mobil a fost cel care l-a perturbat, la un moment dat, pe Vasile Miriuţă. Imadiat ce a terminat de vorbit la telefon, Vasile Miriuţă şi-a îndreptat toată atenţia către persoanele care îl însoţeau. 

Imediat ce şi-au termiat băuturile pe care le-au comandat, Vasile Miriuşă şi prietenii, au achitat nota de plată şi au luat-o la paşi mărunţi prin mall-ul respectiv. 

Vasile Miriuţă este un fost fotbalist român care a evoluat de-a lungul carierei pentru echipa naţionala a Ungariei. În prezent, Vasile Miriuţă antrenează echipa Dinamo Bucureşti. 

În luna septembrie, Dinamo i-a găsit repede înlocuitor lui Cosmin Contra, plecat să resusciteze echipa naţională, după prăpădul lăsat în urmă de Christoph Daum. Deşi Adrian Mutu îl voia „principal” pe Claudiu Niculescu, patronul Ionuţ Negoiţă a decis să-l aducă în locul lui „Guriţă” pe Vasile Miriuţă.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro