VIDEO PAPARAZZI / Arată demențial și în timpul pandemiei de coronavirus! Cum a fost surprinsă Ioana, iubita lui Ciprian Marica, la cumpărături

+3 click pentru
galerie

Ioana, iubita lui Ciprian Marica, continuă să facă furori, chiar și în timpul pandemiei de coronavirus! Tânăra mămică s-a îmbrăcat lejer, și-a pus masca de protecție și a pornit la cumpărături. Nu a rămas însă, neobservată! Paparazzii Spynews.ro au pornit pe urmele Ioanei și au obținut imagini uluitoare.

Zilele trecute, paparazzi Spynews.ro au suprins-o pe Ioana Marcu în parcarea unui supermarket din Capitală. Tânăra s-a dat jos din bolidul de lux, și-a pus masca de protecție și a pornit spre intrarea magazinului, afișându-i trupul parcă perfect sculptat printre privirile persoanelor care își făceau aprovizionarea. 

Îmbrăcată lejer, sport, nemachiată și cu părul prins într-o coadă împletită, Ioana Marcu a devenit, putem spune, atracția zilei! Și nu degeaba... trebuie să recunoaștem! Arată „bine, bine de tot”. Și e și o mămică grijulie!

Ioana Marcu s-a dus glonț către un raion cu jucării pentru copii, pentru a vedea, cel mai probabil, dacă găsește ceva pe gustul copiilor ei și ai lui Ciprian Marica. 

După alte minute petrecute în supermarket, tânăra s-a îndreptat spre casa de marcat și apoi, spre bolidul de lux. Acasă o aștepta familia! 

De altfel, nu e prima dată când Ioana Marcu pleacă singurică la cumpărături. 

CITEȘTE ȘI: Ciprian Marica, nu te îngrijora! A luat iubita ta și hârtie igienică / VIDEO PAPARAZZI

De ce nu se căsătoreşte Ioana Marcu cu Ciprian Marica

Deși au doi copii împreună și o relație de lungă durată, nu s-au căsătorit până acum! După mai multe zvonuri apărute în presă și semne de întrebare, Ciprian Marica a oferit și o explicație.

„Nu am avut niciodată discuții pe tema căsătoriei. Ne e foarte bine așa cum suntem. Nu considerăm că o hârtie ar schimba lucrurile între noi. Pur și simplu, dacă ești fericit în felul tău, de ce ai schimba lucrurile?”, declara Ciprian Marica în urmă cu ceva timp.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro