Ciprian Marica, nu te îngrijora! A luat iubita ta și hârtie igienică! Cum a fost surprinsă Ioana, în plină pandemie de coronavirus / VIDEO PAPARAZZI

+3 click pentru
galerie

Pandemia de coronavirus „a trimis-o” la cumpărături și pe Ioana Marcu, iubita lui Ciprian Marica! Frumoasa tânără a arătat tuturor că e o femeie independentă, care poartă grija familiei! Totul s-a întâmplat sub privirile paparazzilor Spynews.ro. 

În plină pandemie de coronavirus, paparazzii Spynews.ro au pornit pe urmele partenerei lui Ciprian Marica. Ioana Marcu a fost astfel surprinsă ieșind dintr-un magazin, de unde a făcut mai multe cumpărături. Cu câteva plase în mâini, iubita fostului stat al echipei naționale de fotbal, a deschis portbagajul mașinii și s-a chinuit să le facă loc. 

La cumpărături, Ioana Marcu nu a uitat de nimic din ce ar trebui familiei! Și aici intră și hârtia igienică. Că deh! Să ne uităm în jur! Prima grijă a oamenilor, de când a apărut virusul Covid-19, a fost să cumpere multă hârtie igienică!

Trebuie să recunoaștem că Ioana Marcu nu a întrecut limita. Așa da! Să fie pentru toată lumea, nu? :) 

Cu această ocazie, am mai observat ceva! Deși a trecut prin două nașteri, Ioana Marcu arată demențial, iar imaginile vorbesc de la sine. 

De ce nu se căsătoreşte Marica cu Ioana Marcu, mama copiilor săi

Au doi copii împreună, formează o echipă din toate punctele de vedere și se iubesc ca la început, dar nu s-au căsătorit până acum! Acest lucru a determinat apariția multor semne de întrebare. Răspunsul e însă, unul simplu. 

„Nu am avut niciodată discuții pe tema căsătoriei. Ne e foarte bine așa cum suntem. Nu considerăm că o hârtie ar schimba lucrurile între noi. Pur și simplu, dacă ești fericit în felul tău, de ce ai schimba lucrurile?”, declara Ciprian Marica în urmă cu ceva timp.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro