VIDEO PAPARAZZI / Sunt parteneri de afaceri, dar şi de şpriţ! Imagini spectaculoase cu Ilie Năstase şi Ciprian Marica

Asociaţi în afaceri, Ilie Năstase (73 de ani) şi Ciprian Marica (34 de ani), cei care ridică o academie de fotbal modernă în cadrul bazei sportive „Voinţa” din Bucureşti, au devenit parteneri şi de petreceri. Spynews.ro, cel mai tare site monden din România, prezintă imagini de senzaţie cu cei doi la şpriţ.

Chiar dacă sunt ocupaţi cu afacerea pe care vor să o demareze în Capitală, Ilie Năstase şi Ciprian Marica îşi fac timp şi pentru distracţie. Zilele trecute, la ceas de seară, cei doi şi-au dat întâlnire într-un restaurant de fiţe.Sub privirile paparazzilor, „Nasty” a venit în localul respectiv însoţit de nevasta sa, Ioana, dar şi de o prietenă.

Cum era de aşteptat, cei patru şi-au comandat cele mai scumpe preparate. La capitolul băuturi, aceştia au consumat vin şi bere. Fericiţi, Ilie Năstase, Ciprian Marica şi cele două reprezentante ale sexului frumos au petrecut mai bine de două ore, timp în care buna dispoziţie a fost la ea acasă.

Ce spune Ciprian Marica despre asocierea cu Ilie Năstase

Contactat de reporterii Spynews.ro, Ciprian Marica a vorbit despre proiectul la care lucrează alături de Ilie Năstase.

„Reconstruim această bază sportivă. În acest moment, nu vă pot spune costul total al lucrărilor, nici data la care acestea vor fi finalizate. De multe ori, socoteala de acasă nu se potriveşte cu cea din târg, aşa că nu are sens să vorbim despre astfel de lucruri. În acest moment, nici măcar numele pe care îl va purta academia nu l-am stabilit”, ne-a declarat Ciprian Marica.

Fostul mare fotbalist român a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui „Nasty”: „Avem o relaţie foarte bună, ca de la partener la partener”.

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Sore vrea să fie cea mai sexy femeie din România! Pe ce a cheltuit artista o mică avere

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Când se află la volan, Dana Războiu e pericol public! Vedeta a fost surprinsă în timp ce făcea ravagii în Bucureşti

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro