VIDEO PAPARAZZI / Are 42 de ani şi a decis să se dea pe natural! Cum arată nemachiată Andreea Raicu

+4 click pentru
galerie

Ajunsă la 42 de ani, Andreea Raicu a luat o decizie neaşteptată! lLa final de an, vedeta s-a dat pe natural! Spynews.ro, cel mai tare site monden din România, prezintă imagini bombă cu celebra femeie nemachiată.

Zilele trecute, paparazzii noştri au întâlnit-o pe Andreea Raicu în oraş, chiar în timp ce cobora din autoturismul său. Cu telefonul mobil la ureche şi cu zâmbetul pe buze, vedeta a surprins de la început. Aceasta a traversat strada printr-un loc nepermis. 

Asta nu e tot! Andreea Raicu nu a şocat doar prin comportamentul arătat, ci şi la capitolul înfăţişare. Nemachiată, vedeta a lăsat să i se vadă faţa în toată splendoarea sa. 

Neinteresată de ceea ce puteau să creadă sau să spună cârcotaşii despre felul în care arăta, Andreea Raicu s-a îndreptat grăbită spre o clinică de stomatologie. Aşadar, la final de an, vedeta îşi neglijează tenul, dar are grijă de dantură. 

Pasiunea neștiută a Andreei Raicu

Toată lumea ştie că Andreea Raicu este o adeptă a vieții echilibrate, însă vedeta mai are o pasiune. Aceasta a mărturisit că este o mare iubitoare de pantofi.

„Mie îmi plac enorm pantofii. Preferam să îmi cumpăr o pereche de pantofi în loc de orice altceva. Am mulţi, dar port doar câteva perechi. Port foarte des pantofi sport”, adeclarat Andreea Raicu, pentru Antena Stars.

Iubeşte din nou

Andreea Raicu trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de un bărbat despre care nu vrea încă să dea detalii. „Am spus că mă întâlnesc cu cineva. Dar ştii de ce nu-mi place să vorbesc? Pentru că începe o întreagă căutătură. Şi cu ce face, şi cu ce vârstă are… Drept pentru care, nu-mi doresc să vorbesc despre subiectul ăsta. Consider că am lucruri mai importante pentru mine pe care vreau să le spun decât astea… De ce oamenii nu vor să înţeleagă că nu vreau să vorbesc despre asta? Nu vă spun nimic”, a declarat Andreea Raicu.

Citeţte şi: VIDEO PAPARAZZI / Necazurile se ţin scai de Oana Roman şi de familia sa! Vedeta s-a separat de soţ, iar mama ei a dat de belea în oraş

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Stresul a pus stăpânire pe Mirel Rădoi! Gestul făcut de selecţionerul României în trafic

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro