VIDEO PAPARAZZI / Are bani câți își dorește, însă îi și investește! Gabriel Oprea Jr. și-a luat o avere pe patru roți, dar se ocupă și de amenajarea locuinței. Cum a fost surprins împreună cu soția sa

+3 click pentru
galerie

Dacă nici el nu are bani pe care să-i întoarcă cu lopata, atunci cine!? Ei bine, Gabriel Oprea Jr. știe cum stea treaba în materie de frumos, iar recent paparazzi Spynews.ro l-au surprins pe fiul fostului Ministru de Interne alături de soția sa chiar la cumpărături, pregătiți pentru amenajarea locuinței. 

Cei doi au coborât din bolidul lor de lux, o adevărată avere am putea spune, care ajunge chiar la suma de 100.000 de euro, mașină recent cumpărată deoarece încă nu a fost înmatriculată după cum putem observa. Aceștia au mers împreună către un magazin de materiale de construcții și de amanajări interioare și exterioare unde au stat preț de mai multe minute. 

Se pare că cei doi soți au gânduri serioase și vor ca locuința lor să arăte cât mai bine, așa că au stat și au analizat mai mulți brăduți de grădină pe care să-i așeze în curtea casei! Gabriel Oprea Jr. a mers direct țintă către niște brăduți ornamentali și fără să se mai uite la bani i-a luat direct și i-a urcat pe cărucior.

Nu a primit ajutorul nimănui...A trebuit să-și care singur cumpărăturile

Chiar dacă e fiul fostului Ministru de Interne, Gabi Oprea Jr. nu a primit ajutorul nimănui pentru a transporta cumpărăturile către mașină, ci s-a descurcat singur, având-o alături și pe soția sa, dar și o doamnă, cel mai probabil un apropiat al familiei. 

Îmbrăcați lejer, în haine cât mai simple, iar soția chiar cu niște șlapi în picioare, cei doi au uitat totuși de protecție, deoarece pandemia de coronavirus nu a trecut, însă masca de protecție la gură a lipsit cu desăvârșire, iar de mănuși nici nu mai vorbim. 

Chiar și așa, aceștia nu au ținut cont de nimic, iar Gabriel Oprea a ajuns cu cumpărăturile la mașină. Ajutați de doamna care îi însoțea, fiul fostului Ministru de Interne a împachetat cu atenție fiecare brăduț în parte și l-a pus în mașină.

După ce s-au asigurat că totul este în regulă, cei doi soți au urcat în bolidul scump și au plecat rapid din parcarea magazinului.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro