Nuntă mare în showbiz! Gabriel Oprea Jr. s-a căsătorit astăzi! În urmă cu câteva luni se iubea cu Daniela Crudu

+3 click pentru
galerie

Nuntă mare în showbiz! Gabriel Oprea Jr. s-a căsătorit astăzi! În urmă cu câteva luni se iubea cu Daniela Crudu © Instagram

Nuntă mare, astăzi, în showbizul românesc. Gabriel Oprea Jr. s-a căsătorit. Vestea a luat pe multă lume prin surprindere, mai ales că el şi partenera lui nu formează un cuplu de foarte mult timp.

Gabriel Oprea Jr., susţinut de familie şi de prieteni în ziua cea mare

Gabriel Oprea Jr. este mai îndrăgostit, parcă, ca niciodată, iar astăzi a decis să se pună la casa sa. Fiul fostului Ministru de Interne şi-a unit destinul cu Davida, frumoasa lui iubită.

Cei doi s-au prezentat în faţa ofiţerului stării civile, unde au spus cel mai important DA din viaţa lor. Alături le-au fost familiile, dar şi prietenii. Cel mai important om din viaţa lui Gabriel Oprea Jr., pe lângă familie, este Maria Iordănescu, care nu putea lipsi într-o zi atât de importantă pentru cei doi. Ba chiar, aceasta a postat şi un mesaj emoţionant pe reţelele sociale, alături de mai multe fotografii de la cununie. Maria Iordănescu şi Gabriel Oprea Jr. sunt prieteni de foarte mulţi ani, au crescut şi au copilărit împreună, astfel că tânăra se bucură enorm pentru alegerea făcută de Gabriel Oprea Jr.

"Acum mai bine de 20 de ani eram în dreapta ta, azi am avut ocazia să fiu tot acolo, lângă tine, în cea mai specială zi și pentru asta îți mulțumesc! Mă uit la poză și văd un bărbat în adevăratul sens al cuvântului, un suflet bun, un suflet cald, nevinovat. Și cum Dumnezeu unește destine și inimi de aur, care se aseamănă, ție ți-a scos în cale cel mai minunat om, o femeie cum rar există. Azi, cel mai mic dintre cei 4 frați ai mei este cap de familie! Felicitări dragii mei, casă de piatră, va iubesc! ❤️❤️😘🎉🎉", este mesajul emoţionant transmis de Maria Iordănescu.

Vestea că Gabriel Oprea Jr. s-a însurat i-a uimit pe mulţi, mai ales că relaţia lui cu Davida nu datează de mult timp. Ba chiar în urmă cu câteva luni, Gabriel Oprea Jr. a avut o relaţie de scurtă durată cu Daniela Crudu. De asemenea, despre Gabriel Oprea Jr.se ştie că s-a iubit timp de doi ani cu o studentă la ASE.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro