VIDEO PAPARAZZI / Artist în vogă, protejat din cap până-n picioare. Jimmy Dub s-a sterilizat în văzul lumii, de teama coronavirusului

+3 click pentru
galerie

Sănătatea e mai presus de toate! Asta a demonstrat Jimmy Dub în fața lumii. Celebrul cântăreț a ieșit din casă, dar a avut grijă să se sterilizeze de mai multe ori, de teama coronavirusului. Iată cum a fost surprins artistul de paparazzii Spynews.ro!

Virusul ucigaș din China a provocat panică în toată lumea. Nici vedetele de la noi nu au rămas indiferente în legătură cu această situație dificilă în care ne aflăm. Dovada? Ei bine, Jimmy Dub, unul dintre cei mai iubiți cântăreți din România a arătat cât este de precaut în ceea ce privește sănătatea, respectând cu strictețe toate măsurile de protecție.

Paparazzii noștri l-au surprins pe Jimmy Dub într-o ipostază în care nu l-ați mai văzut până acum! De curând, artistul a plecat de acasă cu gândul de a-și face provizii, însă nu fără să fie complet pregătit. Cântărețul a avut la el tot echipamentul menit să-l țină departe de coronavirus.

Chit că este vorba doar despre o sesiune scurtă de cumpărături de produse alimentare, Jimmy Dub a ales să fie la fel de elegant așa cum ne-a obișnuit și până acum. Îmbrăcat într-o pereche de pantaloni albi, tricou în aceeași nuanță și o geacă subțire de culoare roșie, artistul a avut grijă ca înainte să coboare din mașină să se sterilizeze din cap până în picioare. 

Și-a dat cu dezinfectant pe adidași

După ce și-a pulverizat soluție pe mâini, vedeta a început să-și frece palmele de zor și asta nu e tot! Cântărețul are atât de multă grijă de sănătatea sa, încât și-a dat cu dezinfectant și pe încălțăminte, iar pentru ca pachetul să fie complet și-a pus și masca de protecție.

După câteva minute, Jimmy Dub s-a întors din magazin cărând o sacoșă plină de cumpărături și s-a orientat înapoi spre mașină, vorbind la telefon. Artistul a abandonat însă orice discuție pentru a se dezinfecta din nou. Imediat după ce a urcat în bolid, cântărețul și-a sterilizat iar mâinile și și-a dat masca de protecție jos, fiind conștient că odată intrat în autoturism se află în siguranță.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro