VIDEO PAPARAZZI / Aşa arată un tătic de nota 10! Iubitul Flaviei Mihăşan, clipe memorabile alături de fiul său

+4 click pentru
galerie

Devenită mamă în luna iunie a acestui an, Flavia Mihăşan are de ce să fie mândră! Partenerul de viaţă al vedetei de la „Neatza cu Răzvan şi Dani”, Marius Moldovan, este un tătic de nota 10. 

Cu doar câteva zile în urmă, paparazzii Spynews.ro l-au surprins pe logodnicul Flaviei Mihăşan în Capitală, în timp ce se pregătea să intre în Palatul Naţional al Copiilor. Marius Moldovan îi avea alături pe cunoscuţii coregrafi Andra Gheorghe, zisă Cocuţa, şi Bogdan Boantă, dar şi pe fiul său, Carol. 

Înainte de a pătrunde în clădire, acolo unde urma să asiste la un concurs de dans, partenerul de viaţă al Flaviei Mihăşan a fost protagonistul unor momente de senzaţie. Sub privirile celor doi coregrafi, Marius Moldovan şi-a luat băieţelul în braţe şi l-a sărutat din tot sufletul. 

Nici Cocuţa şi Bogdan Boantă nu s-au lăsat mai prejos! Coregrafa l-a mângâiat pe micuţ, iar colegul său de breaslă a luat în primire căruciorul copilului.

După aceste momente absolut senzaţionale, putem spune, fără să exagerăm, că Flavia Mihăşan este o norocoasă. Blondina are un iubit demn de toată lauda şi nişte prieteni de excepţie. 

Şi-a cunoscut iubitul la repetiţii

Flavia Mihășan şi partenerul ei, Marius Moldovan, s-au cunoscut la repetiţiile pentru musicalul "Mamma Mia!”, iar pe 18 iunie au devenit părinţii unui băieţel. Cei doi parteneri au fost discreți în privința nașterii, care a fost una secretă. Informația a fost făcută publică abia după ce tânăra mămică a fost externată din spital și băiețelul ei s-a acomodat cu atmosfera din familie.

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Când se află la volan, se crede number one! Gestul revoltător pe care Dacian Varga l-a făcut în trafic

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Şomerul de lux al fotbalului românesc s-a dat cu „câinii”! Imagini rare cu MM Stoica, duşmanul numărul 1 al dinamoviştilor

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

 

 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest