VIDEO PAPARAZZI / Aşa arată viaţa în familia Loredanei Groza! Ce fac fiica şi fratele artistei atunci când aceasta nu e prin preajmă

+4 click pentru
galerie

Loredana Groza are de ce să fie mândră! Cântăreaţa are o familie harnică, demnă de toată lauda! Imaginile surprinse de paparazzii Spynews.ro cu fiica artistei, Elena, şi cu fratele acesteia, Cristi, stau mărturie!

În timp ce Loredana Groza îşi ocupă timpul cu diversele proiecte în care este implicată, nici rudele sale nu stau degeaba. De exemplu, fiica şi fratele vedetei au grijă ca din frigiderele familiei să nu lipsească nimic.

Zilele trecute, Elena, Cristi şi fiul acestuia au fost la cumpărături, într-un supermarket amplasat într-un mall bucureştean. În câteva ore, printre altele, aceştia au achiziţionat legume şi carne. 

Apoi, cei trei au mers într-un alt magazin şi au mai cumpărat câte ceva, motiv pentru fiul lui Cristi să o tachineze pe Elena. La final, ceoi trei au părăsit centrul comercial cu relaxaţi, aşa cum le stă bine unor oameni care nu duc grija zilei de mâine. 

A făcut parte din juriul festivavului „Cerbul de Aur”

La ediţia din acest an a festivalului „Cerbul de Aur”, Loredana Groza s-a numărat printre juraţi. Aceasta i-a avut alături pe Vasile Şirli, Ricky Dandel, Victor Laszlo şi pe Erminio Sinni.

„Am o lungă şi frumoasă istorie alături de Cerbul de Aur. Am urcat pe scena de la Braşov de mai multe ori de-a lungul anilor, în recitaluri sau ca prezentator. Jurat nu fusesem, aşa că, m-am bucurat să fiu invitată să fac parte din juriu”, a declarat Loredana Groza.

Marele trofeu al festivalului „Cerbul de Aur”, ajuns la a 19-a ediție, a revenit unei tinere artiste din Italia, Eliza G, care a mărturisit că este la primul premiu pe care îl câștigă în carieră.

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Când se află la volan, se crede number one! Gestul revoltător pe care Dacian Varga l-a făcut în trafic

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Şomerul de lux al fotbalului românesc s-a dat cu „câinii”! Imagini rare cu MM Stoica, duşmanul numărul 1 al dinamoviştilor

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

 

 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro