VIDEO PAPARAZZI / Aşa se relaxează Giani din ''Las Fierbinţi'' atunci când nu e la filmări. Imagini nemaiîntâlnite cu celebrul actor

+4 click pentru
galerie

Este unul dintre cei mai apreciaţi actori ai momentului şi are fanii la picioare. Dar ce face, însă, atunci când crede că nimeni nu îl vede? Ei bine, vă spunem noi în continuare.

Constantin Diţă, pentru că despre el este vorba, este un tânăr actor talentat, iubit şi apreciat de o ţară întreagă. Rolul interpretat în serialul ''Las Fierbinţi'' i-a adus celebritatea, iar Giani, aşa cum îl ştie toată lumea, are parte de toată susţinerea fanilor.

Dar să nu credeţi că celebritatea nu are şi ea preţul ei. Chiar dacă iubirea fanilor este extrem de importantă pentru el, sunt clipe în viaţă când Giani simte nevoia de relaxare şi de linişte. Aşa s-a întâmplat şi de această dată, când paparazzii Spynews, cărora nu le scapă nimic, l-au surprins în oraş, la o terasă.

Giani se afla singur-singurel, semn că avea mare nevoie să fie doar el cu gândurile sale. Îndrăgitul actor a petrecut minute bune la terasă, acolo unde a savurat o cafea. Nu au lipsit nici ţigările. Ceea ce ne-a atras, însă, cel mai mult atenţia a fost seriozitatea pe care o transmitea Constantin Diţă.

În plus, la un moment dat, actorul a rămas uitat pe gânduri preţ de câteva momente bune, semn că ceva îl îngrijora şi îl făcea să analizeze foarte bine lucrurile.

După ce a părut că şi-a pus la punct nedumerirea pe care o arăta mai devreme, Giani din ''Las Fierbinţi'' şi-a aprins o ţigară şi a luat telefonul în mână, pe care l-a butonat o bună bucată de vreme. Dar mai bine vă invităm să urmăriţi singuri imaginile ce urmează.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro