VIDEO PAPARAZZI / Fiecare om are plăceri „nevinovate”! Iată ce îl face pe „Giani” din „Las Fierbinţi” să nu mai ţină cont de nimeni şi de nimic

+4 click pentru
galerie

Toată lumea îl cunoaşte pe „Giani” din „Las Fierbinţi”, însă puţini ştiu care este plăcerea nevinovată a acestuia. Ce îl face pe actorul Constantin Diță să nu mai ţină cont de nimeni şi de nimic? Paparazzii Spynews.ro au răspunsul la această întrebare!

Chiar dacă este un bărbat slab, „Giani” din „Las Fierbinţi” are un potenţial uriaş! Recent, acesta ne-a demonstrat că poate lua parte oricând la un concurs de mâncat viteză.

Aflat într-un restaurant din Capitală, alături de câţiva prieteni, Constantin Diţă şi-a comandat de mâncare şi, imediat după ce ospătarul i-a adus preparatul mult dorit, s-a pus pe înfulecat.

Acesta s-a oprit din mestecat doar atunci când a schimbat câteva cuvinte cu amicii săi. Cu o poftă teribilă, în doar câteva minute, actorul a dat gata hrana aflată în faţa sa. Apoi, cu burta plină, şi-a aprins o ţigară şi a stat la taclale cu prietenii.

A picat examenul la actorie

Pe micile ecrane dă cele mai tari şi actuale replici, dar până să ajungă să se bucure de celebritate, Constantin Diţă a avut ceva de furcă.  Actorul care a dat viaţă personajului „Giani” din '"Las Fierbinţi" a mărturisit că a picat examenul de admitere la actorie cu nota 1.

„Am picat cu nota 1, pentru că eu nu înţelegeam conceptul. Dacă cineva îţi spune: <<Băi, vii la noi să te învăţăm actorie>>, asta presupune că eu nu ştiu actorie şi d-asta vin la voi. Pe când facultăţile fac o treabă, zic: <<Vii la noi să te învăţăm actorie, dar mai întâi arată-mi tu nişte actorie>>. Şi atunci e ciudat pentru un tânăr. Eu m-am dus acolo, dar m-am gândit că ei poate vor să vadă dacă ştiu să memorez şi atunci am făcut exact ca la şcoală. <<Ai poezie?>>, <<Da, cum să nu?!>> Şi am început: <<Şi te-ai dus dulce minune şi a murit iubirea noastră... aaaa... floare albastră... ăăăă>>. Şi atunci oamenii au crezut că îmi bat joc şi mi-au dat 1”, a povestit, pentru Adevărul, carismaticul actor.

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Cel mai dur bărbat din România se pregăteşte să devină tătic pentru a doua oară! Imagini exclusive cu soţia acestuia însărcinată

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Dan Nicorescu, neputincios în faţa destinului! Milionarul a privit cum bolidul pe care a dat 500.000 de euro a fost scrijelit de un neisprăvit

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

 

 

 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest