VIDEO PAPARAZZI / Dan Nicorescu, neputincios în faţa destinului! Milionarul a privit cum bolidul pe care a dat 500.000 de euro a fost scrijelit de un neisprăvit

+4 click pentru
galerie

Soarta nu ezită să-i lovească pe oamenii cu bani! Acest lucru a fost simţit din plin de milionarul Dan Nicorescu. Afaceristul şi-a cumpărat, recent, un bolid de lux, însă nu a apucat să se bucure prea mult de bijuteria pe patru roţi. Maşina celebrului bărbat a avut de suferit, din cauza unui neisprăvit.

Om care se respectă, Dan Nicorescu a achiziţionat un Ferrari de culoare roşie, în schimbul căruia a plătit aproximativ 500.000 de euro. Livrarea autoturismului a fost făcută, evident, la domiciliul cunoscutului milionar.

Îmbrăcat jejer şi încălţat cu o pereche de papuci, Dan Nicorescu a aşteptat ca angajatul firmei aleasă să-i furnizeze maşina să pregătească coborârea acesteia de pe platformă. Numai că, într-o clipă de neatenţie, bărbatul repsectiv a zgâriat noul bolid al afaceristului.

Sub privirile paparazzilor Spynews.ro, Dan Nicorescu a sprintat spre bolidul său, vizibil iritat de ceea ce s-a întâmplat. Uluit, milionarul şi-a pus mâna în cap şi nici măcar partenera sa, care a asistat la drama petrecută în doar câteva secunde, nu a reuşit să-l liniştească.

Fără să mai aibă încredere în omul respectiv, Dan Nicorescu s-a urcat la volanul maşinii şi a coborât-o de pe platformă. Resemnat, celebrul milionar s-a uitat de câteva ori spre bijuteria pe patru roţi, apoi a aşteptat ca neisprăvitul care i-a stricat ziua să-şi ia tălpăşiţa de pe proprietatea sa.

Colecţionează maşini de lux

Dan Nicorescu este un împătimit al automobilelor de lux. În garajul afaceristului se regăsesc bolizi precum Bentley, Aston Martin sau Lamborghini. 

Pe lângă acestea, afaceristul mai are în colecţie un Rolls Royce, iar în urmă cu câţiva ani testa, în premieră pentru România, un Bugatti Veyron Grand Sport.

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Brigitte Sfăt l-a dat jos din pat, dar el nu se dă bătut! Iată cu ce se ocupă, mai nou, Cornel Oană, fostul iubit al brunetei

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Cum să nu o iubească Răzvan Simion pe Lidia Buble?! Dovada că orice bărbat şi-ar dori o astfel de femeie

Cunoscut pentru averea impresionantă pe care o are, Dan Nicorescu a început să-şi construiască imperiul încă de pe vremea când avea doar 20 de ani. El a făcut comerţ în Turcia şi în Serbia, iar la 28 de ani avea deja primul milion de dolari. Apoi, pas cu pas, conturile acestuia s-au umplut cu sume uriaşe de bani. Gurile rele spun că afaceristul deţine aproape un miliard de dolari!

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro