VIDEO PAPARAZZI / Cum să nu o iubească Răzvan Simion pe Lidia Buble?! Dovada că orice bărbat şi-ar dori o astfel de femeie

+4 click pentru
galerie

Lidia Buble este, fără îndoială, una dintre cele mai apreciate artiste din România şi, totodată, o femeie după care suspină mulţi bărbaţi. Nici nu e de mirare! Iubita lui Răzvan Simion arată demenţial, iar paparazzii Spynews.ro au aflat cum reuşeşte aceasta să se menţină într-o formă de invidiat.

Chiar dacă are un program încărcat, Lidia Buble nu este dispusă nici în ruptul capului să renunţe la şedinţele de înfrumuseţare sau la cele de relaxare cu care s-a obişnuit în ultimii ani. Dovadă stau imaginile în care aceasta a fost surprinsă recent.

Aflată la volanul bolidului său de lux, Lidia Buble a mers în zona în care este amplasat salonul de masaj pe care îl frecventează cu regularitate. Îmbrăcată lejer, cu o bluză în două culori – alb şi galben – cu pantaloni închişi la culoare şi accesorizată cu o pereche de ochelari de soare, evident, după ultima fiţă, artista a coborât din maşina sa hotărâtă să se relaxeze. Cu telefonul mobil într-o mână, vedeta a intrat în locaţia respectivă, iar pentru mai bine de o oră a beneficiat de procedeul medical de stimulare și de destindere a mușchilor.

Aşadar, Răzvan Simion, bărbatul pentru faţă de care Lidia Buble are cele mai puternice sentimente, are de ce să fie mândru. Artista e o femeie de nota 10, la care, cu siguranţă, mulţi reprezentanţi ai sexului tare visează.

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Simbolul dinamoviștilor, un exemplu la 73 de ani! Cum a fost surprins Mircea Lucescu în Capitală, la ceas de seară

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Mănâncă de nu se mai opreşte, dar... silueta rezistă! Cum arată Anca Serea, în aşteptarea celui de-al şaselea copil!

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro