VIDEO PAPARAZZI / Brigitte Sfăt l-a dat jos din pat, dar el nu se dă bătut! Iată cu ce se ocupă, mai nou, Cornel Oană, fostul iubit al brunetei

+4 click pentru
galerie

După o perioadă în care a avut asigurat un loc călduţ în aşternuturile lui Brigitte Sfât, Cornel Oană s-a văzut înlocuit cu Florin Pastramă. Dat jos din pat de ceva vreme, bărbatul este hotărât să demonstreze că viaţa merge înainte şi fără focoasa brunetă.

În urmă cu câteva zile, paparazzii Spynews.ro l-au surprins pe Cornel Oană la cumpărături. Însoţit de un prieten, acesta a mers într-un magazin specializat în comercializarea mobilei de lux.

Cu planul bine făcut, Cornel Oană a achiziţionat rapid câteva obiecte de mobilier. Apoi, ajutat de amicul său, a dus marfa într-o maşină care îl aştepta în parcare. Marcat de efortul depus, fostul iubit al lui Brigitte Sfăt şi-a aprins o ţigară şi a tras rapid câteva fumuri. După aceea, s-a întors la „locul faptei”, hotărât să mai cumpere câte ceva.

Nu vrem să părem cârcotaşi, dar nu putem să nu ne întrebăm de ce simte Cornel Oană nevoia să schimbe decorul din casă? Oare şi-a găsit el o nouă parteneră şi vrea să-i ofere acesteia o viaţă de huzur sau pur şi simplu s-a săturat de dormitul pe rogojină? Pregăteşte bărbatul un ultim asalt la Brigitte Sfăt sau doar vrea să-i arate brunetei că se descurcă şi fără ea? Nu ştim, însă este clar că omul simte nevoia de o schimbare în viaţa sa.

Brigitte vrea să devină mamă

În timp ce fostul ei iubit îşi redecorează casa, Brigitte Sfăt îşi face planuri de viitor. Hotărâtă să-şi unească destinele de cele ale lui Florin Pastramă, vedeta a anunţat că visează să devină mămică.

„Îmi doresc să fac un copil! Sper ca Florin să fie tatăl copilului meu, sper să merite acest lucru. Timpul va demostra”, a afirmat, într-un vlog, Brigitte Sfăt.

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Mănâncă de nu se mai opreşte, dar... silueta rezistă! Cum arată Anca Serea, în aşteptarea celui de-al şaselea copil!

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Fostul iubit al lui Răzvan Ciobanu, îngenuncheat de durere! Cum încearcă medicul să treacă peste pierderea designerului

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest