VIDEO PAPARAZZI / Fostul iubit al lui Răzvan Ciobanu, îngenuncheat de durere! Cum încearcă medicul să treacă peste pierderea designerului

+3 click pentru
galerie

A trecut aproape o lună de la moartea fulgerătoare a lui Răzvan Ciobanu! Fostul său iubit este devastat de durere și cu greu încearcă să își reia activitățile de zi cu zi, pentru a mai uita de pierderea suferită. 

S-au certat, s-au împăcat, dar ce a fost în sufletul lor, numai ei și Dumnezeu știu cu adevărat. A trecut aproape o lună de la tragicul accident în urma căruia Răzvan Ciobanu și-a pierdut viața și chiar dacă au avut o relație cu multe suișuri și coborâșuri, fostul lui iubit nu poate trece prea ușor peste tragedie. 

Paparazzii Spynews.ro l-au surprins pe fostul iubit al lui Răzvan Ciobanu în mall, alături de o domnișoară, în timp ce savurau împreună o cafea. Printre discuții și priviri uitate în pământ, fostul iubit al lui Răzvan Ciobanu mai găsea, din când în când, puterea să zâmbească. Îmbrăcat în haine de doliu și vizibil îndurerat, medicul încearcă să se mențină pe linia de plutire și să-și trăiască viața mai departe. 

La un moment dat, paparazzii noștri l-au surprins pe medic în timp ce își achita consumația, după care a fost văzut la film, în timp ce savua singur o porție de popcorn. 

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest