Stephan Pelger, primele declarații după ce s-a spus că a avut un conflict cu Răzvan Ciobanu: „M-a condus un bodyguard afară”

+4 click pentru
galerie

Stephan Pelger, primele declarații după ce s-a spus că a avut un conflict cu Răzvan Ciobanu: „M-a condus un bodyguard afară” © Instagram

După ce s-a vorbit intens de faptul că Răzvan Ciobau și Stephan Pelger ar fi avut un conflict într-un club din Capitală, designerul a avut o intervenție telefonică la „Star Matinal” și a povestit care este, de fapt, adevărul despre cele întâmplate. 

Stephan Pelger a infirmat informațiile potrivit cărora el și Răzvan Ciobanu ar fi avut un conflict într-un club din Capitală. Vedeta a povestit la „Star Matinal” cum au stat, de fapt, lucrurile. 

„Am fost cunoștințe, nu am avut același cercuri de prieteni, ne-am învârtit în aceeași industrie. Am fost, într-adevăr în acea seară în aceeași cub, însă fabulațiile devin inimaginabile și am introdus și dacă aceste prostii se mai perindă, voi lua acțiuni în judecată. 
A trecut suficient timp, trebuie să lăsăm oamenii să se odihnească, Răzvan să aibă pacea lină. La ieșire ne-am întâlnit, pe mine m-a condus un bodyguard afară până la mașină, pentru că era prea aglomerat. Nici măcar unul pe lângă altul nu am trecut! Nu am avut aceleași cercuri de prieteni, am mai spus. Eu l-am admirat foarte mult ca și creator, ca și om de artă. Nu ne-am intersectat mai deloc.”
a spus Stephan Pelger, pentru „Star Matinal”. 

R.D

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro