VIDEO PAPARAZZI / Cel mai dur bărbat din România se pregăteşte să devină tătic pentru a doua oară! Imagini exclusive cu soţia acestuia însărcinată

+4 click pentru
galerie

Veste mare în lumea sporturilor de contact din România! Cel mai dur luptător din ţară se pregăteşte să devină tătic pentru a doua oară. Paparazzii Spynews.ro au imagini exclusive cu soţia acestuia însărcinată.

Poreclit „Bombardierul”, Ion Pascu – cel care se antrenează în Irlanda, în cea mai tare sală din lume – este cel care urmează să-şi mărească familia. Vasilica, nevasta temutului luptător MMA, este însărcinată, iar burtica ei creşte de la o zi la alta.

Fericit, celebrul sportiv îşi petrece timpul liber alături de soţie şi de fiul său. Recent, Ion Pascu a profitat la maximum de câteva ore de relaxare. Aflat în Bucureşti, acesta şi-a dus familia într-un parc.

„Bombardierul” şi cele mai dragi fiinţe din viaţa sa nu au avut parte de prea multă linişte. La un moment dat, bicicleta fiului sportivului s-a stricat. Ion Pascu s-a văzut nevoit să facă pe mecanicul de ocazie. Om priceput şi tătic de nota 10, celebrul bărbat din România a rezolvat problema.

Când credea că a scăpat de griji, Ion Pascu a fost recunoscut de un bărbat şi de fiicele acestuia. Imediat, „Bombardierul” a fost solicitat pentru o scurtă sesiune foto. Amabil, sportivul s-a tras în poză cu fanii săi şi chiar a stat de vorbă cu tatăl micuţelor. În tot acest timp, soţia luptătorului s-a aşezat pe o bordură şi a aşteptat ca soţul ei să termite de vorbit.

Apoi, precum un soţ responsabil şi iubitor, Ion Pascu şi-a îndreptat atenţia spre soţia sa. „Bombardierul” a luat-o pe Vasilica de mână şi a plecat la plimbare împreună cu ea şi cu fiul lor.

A luptat împotriva lui McGregor

În Irlanda, Ion Pascu se antrenează în sala care îi aparţine celebrului Conor McGregor. Cei doi luptători nu au ratat ocazia de a se lupta. „Bombardierul” si McGregor s-au aflat faţă în faţă patru reprize de sparring de MMA.

La final, sportivul irlandez a postat pe un site de socializare o poză cu luptătorul din România şi mesajul „Good Fight”.

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Dan Nicorescu, neputincios în faţa destinului! Milionarul a privit cum bolidul pe care a dat 500.000 de euro a fost scrijelit de un neisprăvit

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Viaţa de huzur, un fleac pentru Mădălin Voicu! Iată cum îşi răsfaţă celebrul bărbat iubita şi copiii

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest