VIDEO PAPARAZZI / Cel mai dur bărbat din România se pregăteşte să devină tătic pentru a doua oară! Imagini exclusive cu soţia acestuia însărcinată

+4 click pentru
galerie

Veste mare în lumea sporturilor de contact din România! Cel mai dur luptător din ţară se pregăteşte să devină tătic pentru a doua oară. Paparazzii Spynews.ro au imagini exclusive cu soţia acestuia însărcinată.

Poreclit „Bombardierul”, Ion Pascu – cel care se antrenează în Irlanda, în cea mai tare sală din lume – este cel care urmează să-şi mărească familia. Vasilica, nevasta temutului luptător MMA, este însărcinată, iar burtica ei creşte de la o zi la alta.

Fericit, celebrul sportiv îşi petrece timpul liber alături de soţie şi de fiul său. Recent, Ion Pascu a profitat la maximum de câteva ore de relaxare. Aflat în Bucureşti, acesta şi-a dus familia într-un parc.

„Bombardierul” şi cele mai dragi fiinţe din viaţa sa nu au avut parte de prea multă linişte. La un moment dat, bicicleta fiului sportivului s-a stricat. Ion Pascu s-a văzut nevoit să facă pe mecanicul de ocazie. Om priceput şi tătic de nota 10, celebrul bărbat din România a rezolvat problema.

Când credea că a scăpat de griji, Ion Pascu a fost recunoscut de un bărbat şi de fiicele acestuia. Imediat, „Bombardierul” a fost solicitat pentru o scurtă sesiune foto. Amabil, sportivul s-a tras în poză cu fanii săi şi chiar a stat de vorbă cu tatăl micuţelor. În tot acest timp, soţia luptătorului s-a aşezat pe o bordură şi a aşteptat ca soţul ei să termite de vorbit.

Apoi, precum un soţ responsabil şi iubitor, Ion Pascu şi-a îndreptat atenţia spre soţia sa. „Bombardierul” a luat-o pe Vasilica de mână şi a plecat la plimbare împreună cu ea şi cu fiul lor.

A luptat împotriva lui McGregor

În Irlanda, Ion Pascu se antrenează în sala care îi aparţine celebrului Conor McGregor. Cei doi luptători nu au ratat ocazia de a se lupta. „Bombardierul” si McGregor s-au aflat faţă în faţă patru reprize de sparring de MMA.

La final, sportivul irlandez a postat pe un site de socializare o poză cu luptătorul din România şi mesajul „Good Fight”.

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Dan Nicorescu, neputincios în faţa destinului! Milionarul a privit cum bolidul pe care a dat 500.000 de euro a fost scrijelit de un neisprăvit

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Viaţa de huzur, un fleac pentru Mădălin Voicu! Iată cum îşi răsfaţă celebrul bărbat iubita şi copiii

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro