VIDEO PAPARAZZI / Au îngropat securea războiului! Imagini de neînchipuit cu Cristian Boureanu şi cu fiica sa

+4 click pentru
galerie

Vremurile în care Cristian Boureanu îşi bătea fiica în mijlocul străzii sunt istorie! Cei doi au îngropat securea războiului şi se înţeleg perfect. Imaginile surprinse de paparazzii Spynews.ro stau mărturie!

În toamna anului 2016, Cristian Boureanu a fost protagonistul unui episod halucinant, care a scandalizat opinia publică. Fostul politician a fost filmat în timp cei- aplica Ioanei, fiica sa minoră, o corecţie fizică în văzul lumii. Timpul a trecut, iar cei doi au revenit la sentimente mai bune.

În urmă cu câteva zile, Cristian Boureanu a ţinut să-i facă o surirză fetei sale. Astfel, celebrul bărbat luat cina împreună cu Ioana, într-un restaurant de fiţe din Capitală. La masa celor doi a luat loc şi o prietenă a fiicei fostului politician.

La plecare, Ioana şi Cristian Boureanu au oferit câteva momente emoţionante. Înainte de a pleca fiecare pe drumul lui, cei doi au stat de vorbă câteva minute. Ba mai mult, aceştia s-au îmbrăţişat şi s-au pupat pe obraji. E clar! Fostul politician şi fiica sa au o relaţie cât se poate de normală.

A pierdut custodia

Chiar dacă acum se înţelege de minune cu fiica sa, Cristian Boureanu a primit o lovitură grea luna trecută. Acesta a pierdut definitiv custodia Ioanei, în urma procesului câștigat de Irina Vlădescu, fosta sa soţie.

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Antonia şi Alex Velea sunt cei mai tari părinţi! Iată cum îşi răsfaţă copiii

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Credincios unei singure femei! Viviana a ordonat, iar Cornel Galeş a executat

Sentinţa a fost pronunţată de magistraţii Tribunalului Bucureşti, în cadrul procesului pentru exercitarea autorității părintești asupra minorei. Dosarul se afla pe rolul instanţei din 2016, iar anul trecut judecătorii le-au acordat celor doi părinţi custodie comună. Fosta soţie a lui Cristian Boureanu nu a fost mulţumită cu această variantă. Femeia a făcut apel şi a primit câştig de cauză.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro