VIDEO PAPARAZZI / Au pus pe pauză ieșirile doar în doi! După împăcare și „răspăcare”, Bianca și Bodi au ajuns sub supravegherea prietenilor

Nimeni nu reușește să țină opinia publică pe jar cum o fac Bianca Drăgușanu și Alex Bodi. Începând chiar cu primul zvon conform cărora cei doi ar urma să divorțeze, cei doi au fost protagoniștii unui adevărat carusel emoțional. Ba se ceartă, ba se împacă, ba mierg glonț la notar. Dacă nu prea reușești să ții pasu, nu te învinovățim.

După ce au tot circulat tot felul de imagini, care mai de care mai compromițătoare și mai ciudate, se pare că Bianca și Bodi au luat o pauză de la ieșirile romantice doar în doi. Drept urmare, paparazzii Spynews.ro i-au surprins pe cei doi amorezi în timpul unei ieșiri... la grămadă!

Cu bucate de origine argentineană pe masă, Bianca și Bodi s-au bucurat de compania unor prieteni, un lucru care, credem noi, nu are cum să fi fost decât de bun augur. Cum este notoriu faptul că cei doi se ceartă mai des decât majoritatea cuplurilor, poate că supravegherea și prezența prietenilor au ajutat să mai anime lucrurile.

Ieri, Bianca Drăgușanu i-a serbat ziua soțului ei, amândoi sărbătorind la o petrecere cu fast, unde au fost prezenți mai-marii showbiz-ului. Ce ne spune asta? Că totul este din nou lapte și miere și că Bianca a uitat de tot ce spunea chiar ea în urma cu ceva vreme.

„Vreau să declar că vom divorța și că voi divorța, indiferent de părerea pe care o are el. Relația noastră s-a încheiat. Nu mai avem niciun subiect comun. S-a consumat tot ce există între noi”, declara Bianca Drăgușanu, pentru Spynews.ro, acum ceva vreme.

Atunci, părea extrem de hotărâtă să încheie tot între ea și actualul soț, argumentând faptul că nu mai există nimic între ei. Urmau să divorțeze pe 3 decembrie, însă iată că asta nu s-a mai întâmplat.

„Sunt un om hotărât și, în momentul ăsta, sunt mai hotărâtă ca niciodată să divorțez. Și voi divorța pe 3 decembrie”, a mai spus Bianca Drăgușanu.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro