VIDEO PAPARAZZI / Avem ultimele imagini cu fostul ambasador al Statelor Unite în România! Hans Klemm şi soţia sa, gest de toată lauda în Capitală

Hans Klemm (62 de ani) şi soţia sa, Mari Kano, au părăsit România, după ce politicianul şi-a încheiat mandatul de ambasador al Statelor Unite ale Americii la Bucureşti. Înainte de a părăsi ţara noastră, cei doi au fost protagoniştii unui gest demn de toată lauda.

Zilele trecute, la ceas de seară, paparazzii Spynews.ro i-au surprins pe Hans Klemm şi pe consoarta acestuia în Capitală,  cu doar câteva ore înainte de a pleca din ţara noastră. Mari iubitori de animale, aceştia şi-au plimbat câinele pe străzile oraşului.

La un moment dat, superbul patruped şi-a făcut nevoile, ocazie cu care nevasta diplomatului american a oferit o veritabilă lecţie de civilizaţie. Fără să stea pe gânduri, cu o pereche de mănuşi în mâini, Mari Kano a umblat într-o mică sacoşă pe care o avea la ea şi a scos la iveală o lopăţică şi o pungă din plastic. Astfel „înarmată”, soţia lui Hans Klemm a strâns excrementele câinelui şi le-a aruncat într-un coş de gunoi amplasat în apropiere. 

Apoi, liniştiţi, fostul ambasador al Statelor Unite ale Americii şi soţia sa şi-au continuat plimbarea de seară, alături de frumosul lor animal de companie.

Mesaj adresat românilor

Înainte de a pleca din România,  Hans Klemm a ţinut să le transmită un mesaj oamenilor din ţara noastră. 

„Vă mulţumesc, pentru căldura cu care m-aţi primit peste tot în România. Sărbători fericite tuturor!”, a afirmat, prin intermediul unei înregistrări video, Hans Klemm.

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Viaţa de tătic nu e deloc uşoară! Iată ce i s-a întâmplat lui Vladimir Drăghia la cumpărături

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Imagini incredibile cu un greu din fotbalul românesc! Nici măcar obiecte de igienă nu poate să-şi cumpere singur

Născut la 21 august 1957, în Dearborn, Michigan, Hans Klemm este un diplomat american, din 2015 ambasador al Statelor Unite ale Americii în România. Între 12 iunie 2007 și 25 mai 2010 a fost ambasador al SUA în Timorul de Est.
Hans Klemm a absolvit Indiana University din Bloomington, acolo unde a obţinut o licență în economie și istorie, și Universitatea Stanford, cu un masterat în Politici internaționale de dezvoltare.

Între 2012 și 2015, Hans Klemm a fost prim vice-secretar de stat asistent în cadrul Biroului de resurse umane din cadrul Departamentului de Stat al SUA. Din ianuarie 2015, acesta a  fost consilier senior al sub-secretarului pentru Management la Departamentul de Stat. În martie 2015, președintele Barack Obama și-a anunțat intenția de a-l nominaliza ambasador în România. La data de 22 iulie 2015, Senatul Statelor Unite ale Americii a aprobat numirea lui Klemm în acest post.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro