VIDEO PAPARAZZI / Imagini rare cu omul de încredere al lui Donald Trump! Iată ce face în timpul liber ambasadorul SUA în România

+4 click pentru
galerie

Hans Klemm (62 de ani) este, fără îndoială, cel mai important cetăţean american aflat pe teritoriul României. Cu toate acestea, în timpul liber, ambasadorul Statelor Unite ale Americii se comportă precum un om obişnuit.

Zilele trecute, paparazzii Spynews.ro l-au surprins pe Hans Klemm  în apropierea unui parc din Capitală. Îmbrăcat la patru ace, aşa cum îi stă bine unui bărbat de rangul său, americanul şi-a plimbat câinele pe străzile oraşului. 

Fără să fie însoţit de agenţi de pază, aşa cum te-ai fi aşteptat, diplomatul a mers liniştit, dornic să se recreeze. Plimbarea în aer liber a durat aproximativ o jumătate de oră, iar  Hans Klemm nu a fost deranjat de nimeni.  

În tot acest timp, ambasadorul Statelor Unite ale Americii a impresionat la toate capitolele. Îmbrăcat elegant, acesta a avut un comportament ireproşabil. De exemplu, precum un bărbat responsabil, Hans Klemm a traversat strada numai prin locurile permise.  

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Apariţie de infarct a Taniei Budi! La 51 de ani, vedeta le dă clasă tuturor divelor

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Aşa arată un tătic de nota 10! Iubitul Flaviei Mihăşan, clipe memorabile alături de fiul său

Născut la 21 august 1957, în Dearborn, Michigan, Hans Klemm este un diplomat american, din 2015 ambasador al Statelor Unite ale Americii în România. Între 12 iunie 2007 și 25 mai 2010 a fost ambasador al SUA în Timorul de Est.

Hans Klemm a absolvit Indiana University din Bloomington, acolo unde a obţinut o licență în economie și istorie, și Universitatea Stanford, cu un masterat în Politici internaționale de dezvoltare.

Între 2012 și 2015, Hans Klemm a fost prim vice-secretar de stat asistent în cadrul Biroului de resurse umane din cadrul Departamentului de Stat al SUA. Din ianuarie 2015, acesta a  fost consilier senior al sub-secretarului pentru Management la Departamentul de Stat. În martie 2015, președintele Barack Obama și-a anunțat intenția de a-l nominaliza ambasador în România. La data de 22 iulie 2015, Senatul Statelor Unite ale Americii a aprobat numirea lui Klemm în acest post.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro