VIDEO PAPARAZZI / Când îl ai pe Serghei, primeşti tot ce vrei! Iată cum îşi răsfaţă soţia celebrul bărbat

+4 click pentru
galerie

Cunoscut ca un nonconformist, Serghei Mizil e un familist convins. Atunci când vine vorba despre Cora, soţia sa, celebrul bărbat este în stare de orice. Imaginile surprinse de paparazzii Spynews.ro stau mărturie.

Glumeţ din fire, Serghei Mizil se transformă total, atunci când e în preajma soţiei sale. Spre lauda sa, fiul regretatului politician Paul Niculescu-Mizil îi face toate poftele nevestei.

Aşa s-a întâmplat şi în urmă cu câteva zile, atunci când Serghei Mizil a dus-o pe Cora într-un mall din Capitală, pentru o sesiune de shoppind dedicată în exclusivitate ei. Socoteala de acasă nu s-a potrivit cu cea din târg.

Abia intraţi în centrul comercial, Serghei Mizil şi soţia sa au dat nas în nas cu Sorin Ovidiu Bălan. Fără să ezite, cei doi s-au oprit şi au stat de vorbă cu amicul lor.

Evident, Serghei Mizil nu a ratat ocazia de face câteva glume cu prietenul său, care s-a oprit în dreptul unui bancomat şi a scos bani. După câteva minute de stat la taclale cu Sorin Ovidiu Bălan, celebrulc uplu a luat la rând magazinele de fiţe.

La un moment dat, într-un magazin cu articole de sport, Serghei Mizil s-a aşezat pe un scaun şi şi-a lăsat soţia să-şi cumpere tot ce dorea. Acesta s-a ridicat doar în momentul în Cora l-a informat că a achiziţionat toate produsele mult dorite.

Şi-a pierdut mama de Revelion

Cunoscut ca un bărbat vesel, Serghei Mizil a avut o parte de o tragedie inimaginabilă. Celebrul bărbat şi-a pierdut mama chiar în noaptea de Revelion, iar acest lucru l-a marcatpentru totdeauna.

“Mama era împotriva mea. Ceilalţi fraţi erau premianţi, normal că ţinea mai mult cu ăia. Cu mama n-am avut o legătură, mă măscărea tot timpul. Făcea numai spume. Venea toata lumea la poartă să spună ca sunt o pată pentru societate. Eu zic că semăn cu ea. La mama, săraca, a fost o chestie foarte nasoală. A murit chiar în noaptea de Revelion, la ora 12:00. Vrei nu vrei, e ora 12:00, a murit mama, mă gândesc...”, a declarat, în exclusivitate pentru Antena Stars, Serghei Mizil.

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Răzvan Raţ şi-a pus fiica în pericol! Gestul uluitor care îl putea costa scump pe fostul fotbalist

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Corigent la tehnologie! Florin Piersic JR, pus în încurcătură de un accesoriu pentru telefon

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

 

 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro