VIDEO PAPARAZZI / Când vine vorba de petreceri, sunt cei mai tari! Jucătorii echipei naţionale s-au „antrenat” într-un restaurant

+4 click pentru
galerie

Chiar dacă nu au reuşit să rupă gura târgului în ultima vreme, fotbaliştii echipei naţionale impresionează atunci când vine vorba de petreceri. Recent, sub îndrumarea selecţionerului Cosmin Contra, „tricolorii” s-au „antrenat” pentru meciurile cu Insulele Feroe şi Norvegia într-un restaurant.

Îniante de a pleca în nordul Europei, „Guriţă” le-a oferit elevilor săi o seară de neuitat. Selecţionerul i-a dus pe fotbalişti într-un restaurant de fiţe din Capitală. Pentru câteva ore ore, îmbrăcaţi în treningurile de prezentare, jucătorii noştri au servit cina şi au băut câte un pahar cu vin, atât cât le-a permis Cosmin Contra.

Evident, de la masă nu au lipsit glumele. Printre cei mai vocali „tricolori” au fost Nicolae Stanciu, Ciprian Tătăruşanu şi Adrian Rus, fundaşul pe care ungurii sperau să-l vadă jucând pentru naţionala lor.

„Guriţă” se teme de Insulele Feroe

Înaintea confruntărilor cu Insulele Feroe şi Norvegia, selecţionerul Cosmin Contra nu are linişte. „Guriţă” a mărturisit că se teme de confruntatea cu insularii.  

„Ne aşteaptă o deplasare foarte grea în Insulele Feroe, dar avem timp să ne pregătim. Vom ajunge acolo mai devreme ca să ne obişnuim cu schimbarea de temperatură şi cu terenul artificial. Nu avem scuze ca la ora jocului să nu fim pregătiţi din toate punctele de vedere. Mesajul meu este să tratăm cu mare atenţie acest meci pentru că este cel mai important. Ştiu că naţionala nu s-a simţit niciodată prea bine pe sintetic. Avem exemple destule în care naţionala României a suferit pe o asemenea suprafaţă, dar ne-am luat toate măsurile pentru a fi pregătiţi”, a declarat, într-o conferinţă de presă, Cosmin Contra. 

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Imagini-bombă cu starul lui Gigi Becali! Cristi Manea şi videochatista lui au dat frâu liber sentimentelor într-o cafenea

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Imagini uluitoare cu un fotbalist celebru şi însurat! A ieşit în oraş cu o altă femeie, s-a urcat băut la volan, apoi s-a refăcut în casa domniţei

Meciul Insulele Feroe – România este programat, sâmbătă, de la ora 19:00. Partida România – Norvegia va avea loc, marţi, de la ora 21:45, pe „Arena Naţională”. 

Înaintea acestor confruntări, reprezentativa noastră ocupă locul 3 în clasamentul grupei F a preliminariilor EURO 2020, după Spania şi Suedia. După şase partide disputate, „tricolorii” au acumulat 10 puncte, în timp ce ibericii au 18, iar nordicii 11. 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest