VIDEO PAPARAZZI / Imagini uluitoare cu un fotbalist celebru şi însurat! A ieşit în oraş cu o altă femeie, s-a urcat băut la volan, apoi s-a refăcut în casa domniţei

+4 click pentru
galerie

Bărbat însurat şi tată al unei fete minunate, Adrian Ilie (45 de ani) a comis-o! Recent, după ce a ieşit în oraş cu o femeie, alta decât soţia sa, fostul fotbalist s-a urcat băut la volan.

Persoană care stă departe de jurnalişti, Adrian Ilie este un om cât se poate de jovial, atunci când vreo reprezentantă a sexului frumos se află în preajma sa. Dovadă stau imaginile pe care paparazzii le-au surprins în urmă cu câteva zile, atunci când „Cobra” şi-a făcut apariţia pe terasa unui restaurant de fiţe în compania unei domniţe.

Deşi nu a lăsat impresia că îşi „traduce” soţia, Adrian Ilie s-a simţit minunat în compania acelei femei. Pentru câteva ore, cei doi au servit cina, au băut vin şi au stat la poveşti. În tot acest timp, aflat într-o dispoziţie excelentă, fostul fotbalist a zâmbit de câteva ori.

La final, parcă fermecat de seara minunată de care a avut parte, Adrian Ilie nu a mai ţinut cont de nimeni şi de nimic. Fără să-i pese de faptul că a consumat alcool, „Cobra” s-a urcat la volan. Astfel, fostul fotbalist a pus-o în pericol pe amica sa, care se afla pe locul din dreapta şoferului.

Din fericire, norocul a fost de partea celor doi. Aceştia au ajuns în siguranţă în zona în care locuieşte femeia respectivă. Fără să stea prea mult pe gânduri, Adrian Ilie a intrat în casa domniţei, acolo unde, cel mai probabil, a băut apă, dornic să se refacă după ce luase „la bord”. 

Are succes în afaceri

Fost fotbalist de top, Adrian Ilie face carieră şi în lumea afacerilor. „Cobra” a investit aproximativ cinci milioane de dolari americani în Poiana Brașov. Acesta a cumpărat o cabană și a transformat-o într-un hotel de patru stele. Apoi, fratele lui Sabin Ilie a dezvoltat unui cartier de vile, pe o suprafață de aproximativ două hectare. 

Adrian Ilie nu s-a oprit aici! El a mai cumparat 30 de hectare de pământ la marginea Bucurestiului, alături de alți oameni de afaceri, unde, de asemenea, a construit vile.
Ultima investiție a lui Adrian Ilie este un magazin de echipamente sportive, afacere pe care a demarat-o în vara anului trecut. Pe lângă toate acestea, „Cobra” mai deține o vilă în zona Herăstrău și o casă în Craiova.

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Imagini uluitoare cu nepotul favorit al lui Gigi Becali! Lucian a consumat alcool, apoi s-a urcat la volan

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Soţia lui Mircea Lucescu, pusă într-o situaţie jenantă de omul de încredere al familiei! Cum era să o păţească Neli din cauza unei gafe

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro