VIDEO PAPARAZZI / Imagini uluitoare cu un fotbalist celebru şi însurat! A ieşit în oraş cu o altă femeie, s-a urcat băut la volan, apoi s-a refăcut în casa domniţei

+4 click pentru
galerie

Bărbat însurat şi tată al unei fete minunate, Adrian Ilie (45 de ani) a comis-o! Recent, după ce a ieşit în oraş cu o femeie, alta decât soţia sa, fostul fotbalist s-a urcat băut la volan.

Persoană care stă departe de jurnalişti, Adrian Ilie este un om cât se poate de jovial, atunci când vreo reprezentantă a sexului frumos se află în preajma sa. Dovadă stau imaginile pe care paparazzii le-au surprins în urmă cu câteva zile, atunci când „Cobra” şi-a făcut apariţia pe terasa unui restaurant de fiţe în compania unei domniţe.

Deşi nu a lăsat impresia că îşi „traduce” soţia, Adrian Ilie s-a simţit minunat în compania acelei femei. Pentru câteva ore, cei doi au servit cina, au băut vin şi au stat la poveşti. În tot acest timp, aflat într-o dispoziţie excelentă, fostul fotbalist a zâmbit de câteva ori.

La final, parcă fermecat de seara minunată de care a avut parte, Adrian Ilie nu a mai ţinut cont de nimeni şi de nimic. Fără să-i pese de faptul că a consumat alcool, „Cobra” s-a urcat la volan. Astfel, fostul fotbalist a pus-o în pericol pe amica sa, care se afla pe locul din dreapta şoferului.

Din fericire, norocul a fost de partea celor doi. Aceştia au ajuns în siguranţă în zona în care locuieşte femeia respectivă. Fără să stea prea mult pe gânduri, Adrian Ilie a intrat în casa domniţei, acolo unde, cel mai probabil, a băut apă, dornic să se refacă după ce luase „la bord”. 

Are succes în afaceri

Fost fotbalist de top, Adrian Ilie face carieră şi în lumea afacerilor. „Cobra” a investit aproximativ cinci milioane de dolari americani în Poiana Brașov. Acesta a cumpărat o cabană și a transformat-o într-un hotel de patru stele. Apoi, fratele lui Sabin Ilie a dezvoltat unui cartier de vile, pe o suprafață de aproximativ două hectare. 

Adrian Ilie nu s-a oprit aici! El a mai cumparat 30 de hectare de pământ la marginea Bucurestiului, alături de alți oameni de afaceri, unde, de asemenea, a construit vile.
Ultima investiție a lui Adrian Ilie este un magazin de echipamente sportive, afacere pe care a demarat-o în vara anului trecut. Pe lângă toate acestea, „Cobra” mai deține o vilă în zona Herăstrău și o casă în Craiova.

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Imagini uluitoare cu nepotul favorit al lui Gigi Becali! Lucian a consumat alcool, apoi s-a urcat la volan

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Soţia lui Mircea Lucescu, pusă într-o situaţie jenantă de omul de încredere al familiei! Cum era să o păţească Neli din cauza unei gafe

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest