VIDEO PAPARAZZI / Când vine vorba de reguli, Mario Fresh este acolo să le încalce! Artistul, surprins în timp ce-și ”făcea de cap” cu legea

+3 click pentru
galerie

VIDEO PAPARAZZI / Când vine vorba de reguli, Mario Fresh este acolo să le încalce! Artistul, surprins în timp ce-și ”făcea de cap” cu legea © Paparazzii Spynews.ro

Face ce face și iar ajunge în atenția presei! Mario Fresh, mai fresh decât.. legea?! Când vine vorba de reguli, artistul este acolo să le încalce! Uite cum a fost surprins în plină zi, pe străzile Capitalei, de către paparazzii Spynews.ro! Imagini de senzație! 

Face ce face și ne lasă iar cu gura căscată! Mario Fresh nu se cumințește niciodată, căci, atunci când vine vorba de reguli, artistul este primul care le încalcă, iar asta nu o spunem doar noi, ci imaginile surprinse de către paparazzii Spynews.ro, cel mai tare site de știri mondene din România! 

Mario Fresh, mai fresh decât.. legea

Nici nu deschidem bine subiectul, că deja îl tragem pe artistul nostru la răspundere. Grăbit să-și rezolve anumite probleme la bancă, Mario Fresh demonstrează că este mai fresh decât.. legea și parchează mașina fix pe trecerea de pietoni! Îmbrăcat lejer, într-un tricou negru și o pereche de pantaloni scurți, dar și cu nelipsiții ochelari de soare la ochi, artistul închide mașina și se îndreaptă către bancă. 

Însă.. surpriză: banca era închisă! Of, măi Mario, așa e când încalci legea, nu prea ai noroc! Și ca să nu fim așa cruzi, apreciem faptul că iubitul fiicei Andreei Esca poartă mască de protecție, semn că măcar regulile impuse de către autorităție le respectă. A încercat ușa de la intrare de vreo câteva ori și când a văzut că este închisă, s-a întors la mașină! 

Gafă după gafă

Dar stați așa, că asta nu este tot! După ce a mai zăbovit puțin, artistul a decis să plece, însă, nu oricum, ci tot încălcând legea. Paparazzii noștri l-au surprins pe Mario Fresh în timp ce întoarce pe trecerea de pietoni! Mario, Mario, cu regulile de circulație îți faci tu de cap?!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro