VIDEO PAPARAZZI / Cât de sexy este fata, dă pe toată lumea gata! Sandra Izbaşa, apariţie devastatoare într-un magazin destinat bărbaţilor

+4 click pentru
galerie

Fostă sportivă de performanţă, Sandra Izbaşa (29 de ani) este, fără îndoială, una dintre cele mai frumoase reprezentante ale sexului frumos din România. Recent, celebra blondină din gimnastica autohtonă a făcut ravagii într-un magazin frecventat, în mod obişnuit, de bărbaţi.

Însoţită de o prietenă, Sandra Izbaşa a coborât din maşina sa şi a reuşit să întoarcă toate privirile. Îmbrăcată sumar, cu o pereche de pantaloni scurţi, cu umerii goi, fosta gimnastă s-a făcut remarcată imediat.

Nepăsătoare, alături de amica sa, Sandra Izbaşa a intrat în magazinul de bricolaj în care avea treabă. Pentru aproximativ o oră, vedeta a luat la rând rafturile pe care se aflau aşezate corpuri de iluminat.

La plecare, sub privirile paparazzilor Spynews.ro, Sandra Izbaşa a afişat o dispoziţie excelentă. Înm drumul spre locul în care îşi lăsase maşina, ea a vorbit cu prietena sa şi chiar a zâmbit de câteva ori.

Din ce face bani Sandra Izbaşa

Retrasă din gimnastică de ceva vreme, Sandra Izbaşa nu duce grija zilei de mâine. După ce a terminat-o cu sportul de mare performanţă, aceasta a îmbrăţişat cariera de actriţă. Blondina a făcut cursuri de specialitate, apoi a debutat în comedia poliţistă „Faci sau taci”. Printre alţii, fosta mare gimanstă a jucat alături de Augustin Viziru, Codin Maticiuc sau Monica Bârlădeanu.

Sandra Izbaşa nu a renunţat de tot la sportul în care s-a consacrat. Vedeta antrenează puştoaice la clubul Steaua.

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Ghinionul, bată-l vina! Cristina Spătar a rămas cu fundul la vedere, în amiaza mare! Imagini explicite

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Roxana Dobre s-a făcut bombă sexy! Imagini interzise cardiacilor cu partenera lui Florin Salam, după ce s-a tunat

Sandra Izbaşa s-a născut la 18 iunie 1990, în Bucureşti. Ea a început gimnastica la vârsta de patru ani. În cariera sa, fosta mare sportivă a cucerit 27 de medalii la Campionatele Europene, Campionatele Mondiale şi la Jocurile Olimpice, 13 dintre acestea au fost de aur.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro