VIDEO PAPARAZZI/ Ce a făcut Ioniță de la Clejani cu mașina fiicei sale! Bolidul Margheritei a fost grav avariat

+3 click pentru
galerie

VIDEO / Ce a făcut Ioniță de la Clejani cu mașina fiicei sale! Bolidul Margheritei a fost grav avariat © captura video

În urma accidentului provocat de Margherita de la Clejani, mașina vedetei a fost grav avariată și necesită reparații serioase. Tatăl ei, Ioniță, a început deja să evalueze pagubele.

Ioniță de la Clejani are de pătimit de pe urma acțiunilor fiicei sale. A fost cu ea la Poliție, a apărat-o, iar acum se ocupă și de mașina de lux a acesteia.

Paparazzi Spynews.ro au surprins imagini cu Ioniță de la Clejani în timp ce poartă o discuție cu angajatul de la tractări auto, asigurându-se că nu există alte obiecte personale în autoturism, pentru a-l putea trimite la reparații.

Mașina a fost trimisă după scurt timp la service, în speranța că stricăciunile vor putea fi reparate în cel mai scurt timp.

Bolidul superb al Margheritei a suferit avarii serioase, impactul fiind unul destul de puternic, deși incidentul este minimizat de către Ioniță și fiica lui.

Reamintim faptul că Margherita a fost implicată într-un accident rutier, în această dimineață, în Capitală. Blondina a lovit un autoturism parcat regulamentar pe trotuar. Polițiștii ajunși la fața locului au testat-o pe vedetă cu alcooltestul, rezultatul fiind negativ. Drugtestul însă, a indicat prezența unor substanțe psihoactive în organismul cântăreței, motiv pentru care a fost condusă la sediul IML pentru recoltare de probe.

În urma faptelor sale, Margherita a rămas fără carnet de conducere pentru o perioadă de 30 de zile.

Ioniță de la Clejani, cale-ntoasă la Poliție

Amețit și el de evenimentele de astăzi, Ioniță de la Clejani a fost nevoit se se întoarcă la Poliție. Nimic grav însă, cântărețul uitându-și câteva acte și revenind pentru a le recupera.

În goana după rezolvarea situației în care fiica sa a fost personaj principal, e de înteles că Ioniță nu știa încotro să o apuce.

Chiar și așa, el a continuat să își apere fiica și să fie de părere că toată lumea greșește și oricărei persoane i s-ar fi putut întâmpla să provoace un accident.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro