VIDEO PAPARAZZI / Ce se întâmplă cu fiica lui Cornel Penescu? Iată cum a ajuns să arate Alexandra, „prinţesa” din Trivale

+4 click pentru
galerie

Cunoscută ca o femeie elegantă, de o frumuseţe răpitoare, Alexandra, fiica lui Cornel Penescu, fostul patron al clubului FC Argeş, a ajuns de nerecunoscut. Tânăra, cândva o adevărată „prinţesă” în Trivale, se confruntă cu probleme serioase la nivelul feţei.

Recent, Alexandra Penescu a făcut o vizită-fulger în Capitală. Însoţită de o rudă, tânăra piteşteancă a mers la un salon de estetică facială. Nici nu e de mirare!

Paparazzilor Spynews.ro au surprins-o pe fiica lui Cornel Penescu chiar în momentul în care pleca de la clinica respectivă. Aflată la volanul autotrismului său, Alexandra avea faţa plină de pete şi de alte semne. Probabil, acesta a fost motivul pentru care tânăra era îngândurată şi tristă.  

În această stare, Alexandra Penescu a părăsit Bucureştiul. Ea s-a îndreptat spre Piteşti, oraş în care îşi are domiciliul. Totuşi, nu este exclus ca fiica fostului boss de la FC Argeş să revină în Capitală, pentru a remedia problema.

Vedetă pe Instagram

Persoană retrasă, care nu apare în presa de scandal, Alexandra Penescu face senzaţie pe Instagram. Pe contul său, tânăra îşi etalează formele în peste o sută de fotografii. Evdent, aprecierile prietenilor virtuali curg de zor.

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Imagini uluitoare cu Anca Serea! Vedeta a băut alcool, apoi s-a urcat la volan! Adi Sînă a fost de faţă

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Ghinionul, bată-l vina! Cristina Spătar a rămas cu fundul la vedere, în amiaza mare! Imagini explicite

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro