VIDEO PAPARAZZI / Ce-i mai place să se laude! Corneluş Dinu şi-a impresionat un prieten cu o bijuterie la care alte vedete doar visează

+4 click pentru
galerie

Răsfăţat de mic, Corneluş Dinu duce o viaţă de huzur. Fiul „Procurorului” îşi face veacul numai prin zone de lux ale Capitalei şi nu ezită să-şi dea pe spate prietenii. Recent, acesta l-a impresionat pe unul dintre amicii săi cu o bijuterie la care alte vedete doar visează.

Cu câteva zile în urmă, Corneluş Dinu a fost surprins de paparazzii Spynews.ro pe terasa unui restautant cu ştaif. Relaxat, fiul celebrului Cornel Dinu şi-a comandat un preparat ales şi o apă plată.

În dreapta tânărului, la o altă masă, se afla unul dintre cunoscuţii acestuia. Concentrat fie asupra laptop-ului din faţa sa, fie asupra telefonului mobil, bărbatul respectiv l-a obersat târziu pe Corneluş Dinu.

Totuşi, în momentul în care l-a recunoscut pe fiul fostului mare fotbalist dinamovist, omul a rămas şocat. Bărbatul a observat că Dinu Junior purta un ceas de aur.

Fără să stea pe gânduri, Corneluş Dinu s-a lăudat cu bijuteria sa. El i-a arătat ceasul amicului său şi, evident, i-a oferit acestuia mai multe detalii despre preţiosul obiect.

E un familist convins

Corneluş Dinu s-a însurat în toamna anului 2011. Aleasa inimii fiului celui supranumit „Procurorul” a fost Alexandra, o frumoasă brunetă.

La nunta celor doi au fost prezenţi peste 450 de invitaţi. Naşii tinerilor au fost Nicu Gheară şi soţia sa, Mihaela.

În noiembrie 2012, Alexandra şi Corneluş Dinu au devenit părinţii unei fetiţe. Micuţa a primit numele Natalia Mihaela.

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Roxana Dobre s-a făcut bombă sexy! Imagini interzise cardiacilor cu partenera lui Florin Salam, după ce s-a tunat

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Ghinionul, bată-l vina! Cristina Spătar a rămas cu fundul la vedere, în amiaza mare! Imagini explicite

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest