VIDEO PAPARAZZI / Fiul “Procurorului” se crede stăpânul Bucureştiului! Corneluş Dinu a blocat circulaţia, pentru un moft al soţiei

+3 click pentru
galerie

Corneluş Dinu, un şofer nepăsător.

Când eşti fiul unei legende a clubului Dinamo, iar toată viaţa ai trăit în puf, îţi permiţi orice, nu-i aşa? Aşa pare să gândească Corneluş Dinu, băiatul celui supranumit “Procurorul”. Recent, de dragul soţiei sale, tânărul a blocat circulaţia în Bucureşti.

Când vine vorba de Alexandra, nevasta sa, Corneluş Dinu nu ţine cont nici de Codul Rutier şi nici de ceilalţi participanţi la trafic. Cu câteva zile în urmă, sub privirile paparazzilor Spynews.ro, fiul celebrului Cornel Dinu a staţionat pe banda a doua de circulaţie a unei străzi din Capitală.

Astfel, două benzi de circulaţie au fost inaccesibile, deoarece pe prima erau parcate mai multe maşini. Nepăsător, Corneluş Dinu a pornit avariile şi nu s-a clintit din loc aproximativ 15 minute.

Ce legătură are gestul făcut de tânăr cu soţia acestuia? Ei bine, în timp ce fiul lui Cornel Dinu împiedica desfăşurarea traficului rutier în condiţii normale, nevasta sa se afla la cumpărături, într-un magazin din apropiere, dornică să achiziţioneze câteva produse pentru copii.

În cele din urmă, băiatul “Procurorului” a deblocat curculaţia pe acea bandă, abia după ce soţia sa şi-a făcut apariţia în maşină, în dreapta sa.

“Procurorul” şi-a rugat moartea

În timp ce Corneluş Dinu face ce vrea prin Capitală, tatăl său a trecut în ultimii ani prin momente cumplite. În 2016, în ziua în care a împlinit 68 de ani, Cornel Dinu a anunţat că nu are niciun motiv care să-l determine să-şi dorească să mai trăiască.

„O să vă supăr, dar parcă aș vrea să plec mai repede din această lume în care nu mă regăsesc deloc. Prezențele la emisiunile tv sunt printre puținele momente care mă mai bucură, discutând cu tineri și vorbind aceeași limbă a fotbalului”, a declarat simbolul clubului Dinamo.

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / În oraş, ea e cea mai tare! Alexandra Becali l-a „dresat” pe un bărbat mai în vârstă decât tatăl ei

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Ea e bomba bombelor, prinţesa prinţeselor! Loredana Chivu, în sânii goi, la shopping! Imagini explicite

“Procurorul” a trecut prin momente cumplite în urmă cu opt ani. Soția sa, Silvia, a murit după o luptă grea cu diabetul. Femeia i-a fost alături fostului fotbalist și antrenor 34 de ani.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest