VIDEO PAPARAZZI / În oraş, ea e cea mai tare! Alexandra Becali l-a „dresat” pe un bărbat mai în vârstă decât tatăl ei

+4 click pentru
galerie

Alexandra Becali seamă din ce în ce mai mult cu tatăl ei! Aşa cum nimeni de la FCSB nu mişcă în faţa „Războinicului Luminii”, tot aşa fiica mijlocie a acestuia a început să se impună în oraş. Recent, tânăra machedoancă l-a „dresat” pe un bărbat mai în vârstă decât părintele ei.

Aflată într-o benizinărie din Capitală, Alexandra Becali a făcut spectacol în faţa paparazzilor Spynews.ro. Imediat după ce a coborât din maşina sa de 100.000 de euro, blondina a fost luată la rost de un şofer aflat la volanul unui bolid. Bărbatul şi-a manifestat nemulţumirea de faptul că autoturismul machedoancei îi îngreuna trecerea.

Spre lauda ei, fiica lui Gigi Becali nu s-a pierdut cu firea şi i-a demonstrat şoferului respectiv că nu avea dreptate. Pentru câteva minute, tânăra l-a dirijat pe bărbat. Precum un „căţeluş” ascultător, omul a executat toate comenzile venite din partea fiicei şefului de la Palat. Rezultatul a fost unul excelent! Şoferul respectiv a reuşit să treacă cu bolidul său pe lângă maşina blondinei.

Pentru ca tacâmul să fie complet, la finalul operaţiunii, Alexandra Becali a mai discutat cu omul preţ de câteva minute. Machedoanca a zâmbit larg, mulţumită că a reuşit să-i demonstreze acestuia că a avut dreptate. Apoi, fără să stea pe gânduri, fiica mijlocie a lui Gigi Becali şi-a văzut de treburile sale.

Citeşte şi: Pentru ei, banii sunt maculatură! Antonia şi Alex Velea au dat 10.000 euro numai ca să meargă la sală

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Educaţia se face la restaurant! Adrian Minune îşi lasă fiul să fumeze, dar îi interzice un alt viciu

Alexandra Becali este studentă la Drept. Tânăra are două surori, Teodora şi  Cristina. Ditre cele trei, Alexandra este cea care are o intensă activitate mondenă. Nu o dată, tânăra machedoancă a fost surprinsă de paparazzii Spynews.ro în diverse localuri de fițe din nordul Capitalei sau mergând la sălile de fitness, pentru a avea grijă de trupul ei.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro