VIDEO PAPARAZZI / Certurile cu fostul iubit sunt istorie! Refugiul găsit de Răzvan Ciobanu pentru a uita de problemele din trecut

+4 click pentru
galerie

Răzvan Ciobanu a mai făcut un pas în tentativa sa de a trece peste necazurile pricinuite de fostul iubit. După ce şi-a operat faţa, celebrul designer a găsit refugiul pentru a uita cât mai repede dramele pe care le-a suferit în dragoste.

Munca este cuvântul de ordine în viaţa lui Răzvan Ciobanu! Cu câteva zile în urmă, paparazzii Spynews.ro l-au surprins pe cunoscutul bărbat în plină acţiune. După ce şi-a terminat treaba la atelierul său, designerul a plecat val-vârtej către o altă locaţie din Bucureşti.

După o jumătate de oră de mers cu maşina, Răzvan Ciobanu s-a oprit la un magazin specializat în comercializarea obiectelor vestimentare, cu care colaborează. Fără să stea pe gânduri, după ce i-a salutat pe oamenii alături de care lucrează, designerul a scos din genată mai multe caiete pline cu schiţe.

Răzvan Ciobanu nu şi-a luat pauză nici măcar atunci când a ieşit să fumeze. Cu hârtiile la purtător, acesta a discutat cu unul dintre colaboratorii săi despre proiectele la care lucrează. După ce a terminat ţigara, designerul s-a întors în magazin şi şi-a continuat treaba, alături de partenerii săi.

Este clar! Dornic să scape de coşmarurile provocate de fostul iubit, Răzvan Ciobanu s-a refugiat în muncă.

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Cât de sexy e fiica mijlocie a lui Gigi Becali! Alexandra, apariţie devastatoare în Bucureşti

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Imagini bombă cu Ilie Nastase şi noua iubită! I-am filmat când o muta deja în casa tenismenului

Născut la 28 ianuarie 1976, în Bucureşti, Răzvan Ciobanu a avut prima prezentare de modă la doar 19 ani. În cariera sa, designerul a participat la numeroase expoziţii internaţionale şi a obţinut mai multe premii.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro