VIDEO PAPARAZZI / Cine o dezbracă pe Amna, după divorț? „A dat jos textila” chiar lângă geam, iar noi am filmat tot!

+4 click pentru
galerie

Știți cum se spune: există viață după divorț. Bineînțeles că există! Amna, trecută recent printr-un astfel de episod neplăcut, merge acum înainte și se concentrează pe un aspect important pentru orice femeie care dorește să se vindece: înfățișarea.

Paparazzii Spynews.ro s-au ținut pe urmele Amnei și au descoperit că superba blondină și-a găsit refugiul alături de un bărbat, la etajul unei clădiri. La ceas de seară, cântăreața și-a parcat mașina, apoi a urcat ușor ușor scările până a ajuns... la atelier! Da, la atelier, pentru că bărbatul care a dezbrăcat-o pe cântăreață este fie croitor, fie stilist, fie ceva din această zonă.

Amna a probat haine minute în șir

Pe imaginile suprinse de paparazzi, se poate vedea cum vedeta, poziționată parcă strategic lângă o fereastră, își dă jos bluza și rămâne doar în sutien. La un moment dat, cel mai probabil dă jos și sutienul, pentru că se vede cum se folosește de braț pentru a proteja ce are mai de preț.

În tot acest timp, a fost foarte atentă la hainele cu care bărbatul o îmbrăca. Chiar dacă au și vorbit și râs, la un moment dat, Amna și-a exprimat și o nemulțumire, gesticulând către pielea ușor lăsată de pe braț. Va lucra și la problemuța asta, suntem convinși!

Amna a divorțat, după 9 ani de căsnicie

Amna, pe numele real Cristina Andreea Mușat, anunța acum ceva vreme separarea de cel alături de care are un băiat pe nume David.

„Nu mi-am dorit să ating acest subiect, dar presa a fost cu un pas înaintea mea. Am fost tot timpul o persoană asumată, aşa că vă confirm faptul că am divorţat. Ca şi până acum, îmi doresc ca tot ce ţine de viaţa mea personală să rămână aşa. De aceea, nu voi mai dezbate acest subiect. Vă mulţumesc mult pentru înţelegere! Mă voi concentra pe muzică, aşadar, stay tuned”, scria Amna.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro