VIDEO / PAPARAZZI / Claudia Pavel, la un pas de tragedie! Imagini exclusive cu artista, într-o "misiune kamikaze"

+4 click pentru
galerie

Îndrăgita artistă Claudia Pavel a avut parte de o cursă cu peripeţii, care se putea încheia cu o tragedie.

Un drum banal se putea termina cu o nenorocire, în urmă cu două zile, când Claudia Pavel, alias "Cream", îşi conducea bolidul de lux prin Capitală. Extrem de preocupată de videoconferinţa pe care o purta la telefon, "Cream" nici n-a observat că semaforul era roşu, aşa că şi-a continuat drumul, deşi o femeie care traversa regulamentar ajunsese la câţiva paşi de ea şi încerca să ocolească SUV-ul artistei.

Captivată de conversaţie, cunoscuta cântăreaţă şi-a continuat drumul, cu telefonul în mâna stângă, iar la un moment dat a virat la dreapta, tăindu-i calea unui scuterist care circula legal, pe prima bandă. Din fericire, şi acest incident a avut un final fericit, mai ales că în zonă nu era un echipaj de poliţie.

Aşa că artista şi-a văzut liniştită de discuţia telefonică şi de drum, iar bărbatul cu scuterul a scăpat nevătămat, deşi toţi martorii erau convinşi că acesta va face cunoştinţă cu bolidul artistei.

Ajunsă la destinaţie, "Cream" a parcat maşina şi a coborât de la volan discutând la telefon, privind din când în când spre camera video a acestuia, pentru a se asigura că este văzută de interlocutor.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe Facebook. Avem și Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro