VIDEO PAPARAZZI / Coronavirusul a băgat frica și în fotbaliști. Alexandru Chipciu și soția lui au dat iama în magazine pentru provizii

+4 click pentru
galerie

Covid-19 a instalat panică în toată lumea. Nici vedetele de la noi nu sunt prea liniștite când vine vorba despre acest virus. Alexandru Chipciu și soția lui tratează cu maximă seriozitate problema, motiv pentru care nu au stat pe gânduri și au dat iama în magazine. Iată cum au fost surprinși cei doi de paparazzii Spynews.ro, în timp ce făceau provizii!

Alexandru și Andreea Chipciu, formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul autohton. Celebrul cuplu pare să fie și el, asemeni altor vedete din România, destul de îngrijorat de perioada dificilă în care ne aflăm. Așadar, pandemia de coronavirus i-a scos pe cei doi din casă și au mers să facă cumpărături... și nu s-au rezumat la puține!

Alexandru Chipciu a demonstrat că pe primul loc este sănătatea, atât pentru el, cât și pentru familia lui. Dovada? Paparazzii Spynews.ro l-au surprins pe acesta, alături de soția lui, în timp ce își încărcau mașina cu o grămadă de provizii, ca o siguranță pentru vremurile în care ne aflăm.

Fără să stea pe gânduri, celebrul fotbalist și frumoasa lui soție s-au urcat în bolidul lor de lux și au mers să facă o serie lungă de achiziții. Alexandru Chipciu și aleasa inimii lui au optat amândoi pentru o ținută lejeră, semn că erau pregătiți să adune cât mai mult produse în coșul de cumpărături. Andreea Chipciu a ales să poarte un hanorac roșu, o pereche de colanți negri și o vestă lucioasă, în aceeași nuanță, completându-și ținuta cu o pereche de încălțări sport. Fotbalistul a optat și el pentru o vestimentație lejeră, compusă dintr-o pereche de pantaloni gri, o geacă albastră și adidași negri.

Fotbalistul și partenera lui de viață au petrecut minute bune în magazin, dar și la casele de marcat, având în vedere cât de multe produse au adunat pe bandă. Imediat după ce au plătit, Chipciu și soția lui au părăsit magazinul cu un cărucior de cumpărături extrem de încărcat. Printre achiziții se afla un bax de lapte, unul de zacuscă, sucuri, produse de curățat, detergenți, apă și chips-uri.

Cel care a condus căruciorul până la mașină a fost Alexandru Chipciu, lăsând-o în acest timp pe soția lui să se delecteze cu o băutură răcoritoare. Ajunși în parcare, aceștia au demonstrat că fac o echipă bună și au urcat amândoi proviziile în mașina de mii de euro.

Alexandru Chipciu nu a votat niciodată

Anul trecut, celebrul jucător a făcut o declarație șocantă. Potrivit spuselor sale de la acea vreme, Alexandru Chipciu nu a votat niciodată.

"Spre rușinea mea nu am votat niciodată, fiindcă am crezut că lucrurile nu pot fi schimbate în țară niciodată pentru că mi se părea că toată lumea e la fel, dar acum, dacă aș fi avut posibiltitea să merg la vot, m-aș fi dus pentru că eu cred că va fi o schimbare și sper că va fi o schimbare pentru oamenii care trăiesc în România. Dacă ești fotbalist sau ai mai mulți bani, ți-e cam indiferent ce se întâmplă în țară pentru că tu ești într-o bulă, ca să zic așa. Dar normal ar fi fost să votez mereu și să îmi pese de oamenii din țara asta", declara Chipciu anul trecut, pe aeroport.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro