VIDEO PAPARAZZI / Cristian Boureanu a apucat-o pe cărări greşite! Iată de ce a fost în stare fostul politician în buricul târgului

E celebru, e bogat, dar, din când în când, o maşi şi comite! Dintr-o neatenţie, Cristian Boureanu a apucat-o pe căreri greşite. 

Zilele trecute, paparazzii Spynews.ro l-au întâlnit pe Cristian Boureanu în oraş, chiar în timp ce purta o convorbire telefonică. Concetrat asupra discuţiei, celebrul bărbat era să o făcă de oaie. Deşi dorea să ajungă la piaţă, fostul politician a intrat într-un supermarket. 

Bărbat inteligent, Cristian Boureanu s-a prins imediat că a comis o greşeală şi a ieşit din magazin înainte de a pune mâna pe vreun coş. Ajuns  în piaţă, acesta a mai vorbit la telefon câteva minute, apoi s-a apucat de shopping. Printre altele, fostul politician a cumpărat mezeluri şi brânză, semn că nu este prea pretenţios atunci când vine vorba de-ale gurii. 

Cât timp a stat în piaţă, Cristian Boureanu nu şi-a dezlipit telefonul mobil de ureche. Oare să fi vorbit cu Laura Dincă şi să-i fi oferit acesteia un „raporat” amănunţit de la faţa locului? Tot ce se poate, având în vedere că fostul politiciamn, tocmai când credea a terminat-o cu cumpărăturile, s-a văzut nevoit să mai achiziţioneze câte ceva. 

Afacerist de succes

Cristian Boureanu nu are de ce să se plângă! Fostul politician are o iubită de toată frumuseţea, este tatăl unei fete absolut minunate, iar din punct de vedere financiar o duce excelent. Alături de iubita sa, Laura Dincă, celebrul bărbat a intrat în lumea afacerilor. Cei doi îndrăgostiţi deţin, în Bucureşti, un magazin de îmbrăcăminte şi de accesorii. 

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Când se află la volan, se crede number one! Gestul revoltător pe care Dacian Varga l-a făcut în trafic

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Şomerul de lux al fotbalului românesc s-a dat cu „câinii”! Imagini rare cu MM Stoica, duşmanul numărul 1 al dinamoviştilor

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.


facebook whatsapp twitter pinterest