VIDEO PAPARAZZI / Dacă ar fi fost pentru o zi preşedinte, sigur şi-ar fi schimbat maşina! Mircea Diaconu, proprietarul unui autoturism din „Epoca de Aur”

+4 click pentru
galerie

Cine şi-ar fi închipuit aşa ceva? Fost candidat la cea mai înaltă funcţie în stat, Mircea Diaconu (69 de ani) este proprietarul unui autoturism fabricat în „Epoca de Aut”.

În timp ce bărbaţii cu bani din România fac senzaţie pe străzile patriei cu bolizi de sute de mii de euro, Mircea Diaconu se află la polul opus. Cunoscut ca un om modest, celebrul actor conduce un ARO 10, galben. Chiar dacă maşina e veche, fostul candidat la funcţia de preşedinte al României e tare mândru de ea.  

Cu câteva zile în urmă, paparazzii Spynews.ro l-au întâlnit pe Mircea Diaconu în oraş, la volanul maşinii sale. Aflat în Pipera, acesta şi-a parcat autoturismul, apoi a mers la Direcția Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor, pentru a ridica nişte acte.

După ce a rezolvat problema,  fostul candidat la preşedinţie s-a întors în zona în care îşi lăsase maşina. Fără să stea pe gânduri, acesta s-a urcat la volan şi a luat-o din loc. 

E fan ARO

Mircea Diaconu deţine aceast vehicul de teren din anul 2008. Când vine vorba despre acest automobil, actorul e cât se poate de clar: „E maşina mea de suflet”.

Înainte de a fi proprietarul acestui autoturism, actorul a mai avut două maşini marca ARO.

Votat de peste jumătate de milion de români 

În această lună, Mircea Diaconu s-a numărat printre cele14 persoane care au luptat pentru a obţine cea mai înaltă funcţie în stat. Actorul a candidat independent şi a obţinut aproximativ 800.000 de voturi. 

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Când îi este foame, nimic nu mai contează! Gestul uluitor pe care Adrian Alexandrov l-a făcut de dragul unei cine bune

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Conduce un Rolls Royce, dar are probleme cu bunele maniere! Gest scandalos făcut de un milionar celebru

Născut la 24 decembrie, în Vlădeşti, Muscel, Mircea Diaconu a debutat în 1970, la Teatrul Bulandra, cu "Harfa de iarbă", după un scenariu de Truman Capote. Debutul său în în cinematografie a avut loc un an mai târziu, cu filmul "Nunta de piatră". 

În cariera sa, Mircea Diaconu a mai fost director al Teatrului „Nottara” din Bucureşti, membru în Consiliul Naţional al Audiovizualului, senator, europarlamentar şi vice-președinte al Comisiei pentru Cultură și Educație. 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro