VIDEO PAPARAZZI / Dan Bittman s-a făcut băiat de casă! Cum se comportă artistul, atunci când nicio puicuţă nu îi dă târcoale

+4 click pentru
galerie

Cunoscut ca un adevărat „Don Juan”, Dan Bittman s-a liniştit la 56 de ani. După ce s-a iubit cu femei celebre, precum Mihaela Rădulescu, Monica Bârlădeanu, Alina Chivulescu sau Tania Budi, cântăreţul s-a făcut, în sfârşit, băiat de casă.

În urmă cu câteva zile, când alţi bărbaţi ar fi profitat de vremea frumoasă de afară şi ar fi ieşit la agăţat prin Centrul Vechi al Capitalei, Dan Bittman a preferat să meargă la cumpărături. Paparazzii Spynews.ro l-au prins în fapt.

Îmbrăcat lejer – tricou şi pantaloni scurţi – îndrăgitul cântăreţ a stat mai bine de o oră şi jumătate printre rafturi pline cu căni, pahare, farfurii şi alte produse de acest gen.

Departe de vreo puicuţă care să-i dea târcoale, Dan Bittman nu a plecat acasă cu mâna goală! El a achiziţionat mai multe obiecte necesare în casă.

La finalul sesiunii de shopping, precum orice om de rând, artistul a aşezat de unul singur pungile cu cumpărături în portbagajul autoturismului său.

Cucerit de o singură femeie

Deși a avut parte de unele dintre cele mai frumoase și apreciate reprezentante ale sexului slab din România, Dan Bittman s-a oprit la o singură femeie. Liliana a fost cea care, spre deosebire de Mihaela Rădulescu, Nadine, Alexandra Dinu, Monica Bârlădeanu, Alina Chivulescu sau Tania Budi, dar și multe alte cântărețe, actrițe sau dansatoare, a știut ce trebuie să facă ca să-l țină aproape de ea pe artist. Ei au împreună trei copii, toţi băieţi.

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Adrian Alexandrov a făcut o nefăcută! După ce s-a plimbat cu Elena Udrea pe plajele din Costa Rica, a ieşit în oraş cu o altă femeie

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Gigi Becali şi-a schimbat look-ul! N-o să-ţi vină să crezi cum arată milionarul Piperei după ce a trecut pe la frizer

Născut la 29 martie 1962, în Bucureşti, Dan Bittman, este unul dintre cei mai apreciaţi cântăreţi din România. Începânt cu anul 1985, acesta a devenit liderul trupei Holograf.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro