VIDEO PAPARAZZI / Probleme cu „bijuteria” pentru Dan Bittman! Cum a reacţionat artistul, după ce a constatat că i-a fost zgâriată maşina

+4 click pentru
galerie

Când toţi artiştii se pregătesc de zor pentru sezonul de vară, Dan Bittman (55 de ani) a dat de necaz. Cântăreţul are probleme cu „bijuteria”! Maşina celebrului bărbat a fost zgâriată, iar acest lucru nu a putut fi suportat prea uşor.

Imediat după ce a observat că autoturismul său a avut de suferit, Dan Bittman s-a urcat la volan şi a mers să-şi facă dreptate. Îmbrăcat lejer - tricou galben şi jeanşi – şi cu actele la purtător, cântăreţul a mers la compania de asigurări, pentru a rezolva problema care nu-i dădea pace.

Mai bine de o oră, Dan Bittman a oferit detalii legate despre modul în care maşina sa a avut de suferit. Efortul artistului nu a fost în zadar. În cele din urmă, doasarul cântăreţului a fost înregistrat, iar acesta a plecat mai liniştit acasă. Totul sub privirile atente ale paparazzilor Spynews.ro, care au filmat momentele.

Cuceritor desăvârşit

De-a lungul timpului, în jurul burlacului Dan Bittman au gravitat multe femei frumoase și celebre ale țării. Printre divele care i-ar fi făcut ochi dulci şi nu numai cântăreţului se numără Tania Budi, Sorana (ex-ASIA), Roxana (ex Trident), Alina Chivulescu şi Mihaela Rădulescu.

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Andreea Bălan are familia perfectă! Iată cât de fericită e cântăreaţa atunci când soţul şi fiica sunt lângă ea

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI! / Imagini îngrijorătoare cu Irina Loghin! Cântăreaţa se mişcă greu şi şchiopătează!

Născut la 29 martie 1962, în Bucureşti, Dan Bittman, este unul dintre cei mai apreciaţi cântăreţi din România. Începânt cu anul 1985, acesta a devenit liderul trupei Holograf.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro