VIDEO PAPARAZZI / De frica pandemiei, Nicolae Badea nu se mai expune! Are lângă el oamenii de încredere, care îi fac orice favor

+2 click pentru
galerie

VIDEO PAPARAZZI / De frica pandemiei, Nicolae Badea nu se mai expune! Are lângă el oamenii de încredere, care îi fac orice favor © paparazzi

Atunci când ești om de afaceri, nu te mai expui pericolului. Ai oamenii tăi, iar ei îți fac orice favor. Paparazzii SpyNews.ro l-au surprins pe șoferul lui Nicolae Badea în timp mergea la mai multe farmacii, iar milionarul a așteptat răbdător în mașină.

Panica creată de coronavirus a ajuns rapid și în România, iar oamenii încearcă pe cât posibil să nu se mai expună pericolului și să stea cât mai multe departe de alte persoane. Același lucru îl face și Nicolae Badea, însă are oamenii lui care se ocupă de tot ce are el nevoie.

Paparazzii SpyNews.ro l-au surprins pe fostul acționar în timp ce lăsa una dintre activitățile sale pe seama angajatului său, șoferul de care e mai tot timpul alături. 

Nicolae Badea a așteptat în mașină 

În timp ce omul de afaceri a așteptat în mașină, șoferul a ieșit rapid și s-a îndreptat către o farmacie de unde avea să cumpere mai multe medicamente. Răbădor, Nicolae Badea nu s-a dezlipit de pe scaunul din dreapta și a vorbit la telefon în timp ce omul său de încredere aștepta să-i vină rândul. 

Pentru că nu a găsit ce avea nevoie, șoferul a încercat la mai multe farmacii din Capitală, până la urmă una fiind cu noroc. A ieșit din locație cu mai multe medicamente și s-a îndreptat direct către bolidul de lux în care îl aștepta superiorul său.

Unul dintre cei mai bogați oameni din România

Nicolae Badea este unul dintre cei mai bogaţi oameni de business din România. Acesta are mai multe afaceri în comunicații şi alimentație publică, dar a fost și unul dintre finanțatorii echipei Dinamo.  În urmă cu zece ani averea sa era estimată la 150-160 milioane de euro.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro