VIDEO PAPARAZZI / Nu are deloc fițe și pretenții! Nicolae Badea, gesturi de omenie la care orice milionar ar trebui să fie atent

+4 click pentru
galerie

Din păcate, este un adevărat obicei să vezi milionari și afaceriști de bani gata care uită de unde au plecat. Pentru că este foarte simplu să plătești pe cineva să facă tot ce vrei, nu sunt deloc puține exemplele negative. Iată că Nicolae Badea, chiar dacă este un adevărat greu al fotbalului, nu se numără printre acești afaceriști!

Paparazzii Spynews.ro „au dat în vileag” faptul că fostul acționar de la Dinamo nu lasă totul pe seama angajaților săi și că se comportă exact ca toată lumea – fără fițe și fără pretenții. Poate suna ca o laudă ieșită din comun, dar cu atâtea contraexemple în lume, devine deja o raritate tot mai mare!

Nicolae Badea, gesturile la care toți milionarii ar trebui să fie atenți

Însoțit de șoferul său, o prezență destul de frecventă în viața lui, Nicolae Badea tocmai ce ieșea dintr-un magazin, acolo unde a făcut niște cumpărături. Drept de notat este faptul că afaceristul, care iese primul, se oprește din drum și îi ține ușa deschisă șoferului său, care avea mâinile ocupate cu diversele plase de cumpărături.

Dar, stai! Nu ne oprim aici. Cei doi își fac agale drumul spre mașină, iar acolo Nicolae Badea mai face încă un gest demn de respect. Fostul acționar pune mâna pe mânerul de la ușa pasagerului în același timp cu șoferul lui, cel care ar trebui să se ocupe și să-i deschidă ușa.

Se pare, însă, că Badea se descurcă și singur și nu are nevoie să facă cineva absolut totul pentru el. Afaceristul s-a urcat în mașină, apoi a așteptat să vină și șoferul, care s-a dus să pună cumpărăturile în portbagaj.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro