VIDEO PAPARAZZI / Din Dubai, direct în piaţă la Obor! Ramona Gabor a lăsat manierele şi a făcut un gest de toată jena, în plină stradă

+4 click pentru
galerie

Ramona Gabor s-a întors în România în urmă cu câteva zile şi, după ce a petrecut ceva timp la Bacău, vedeta a ajuns în Bucureşti. Paparazzii www.spynews.ro au surprins-o în piaţa Obor din Capitală, însă la scurt timp a făcut un gest de toată jena. 

Ramona Gabor a fost surprinsă ieşind dintr-un salon de înfrumuseţare, apoi s-a îndreptate către un restaurant unde s-a văzut cu o prietenă. A aşteptat-o la uşă până când a ajuns, apoi au petrecut zeci de minute împreună, timp în care au povestit şi au râs. 

Direct de la restaurant, cele două s-au îndreptat către piaţa Obor, acolo unde au cumpărat de toate. Ramona Gabor s-a oprit mai întâi pentru a lua un borcan cu miere, apoi diferite fructe şi legume, printre care şi cireşe. Cu zâmbetul pe buze, s-a urcat în maşină şi a plecat, fericită că a găsit ce avea nevoie. Când a coborât însă din maşină, cunoscuta şatenă a făcut un gest... ruşinos. Se pare că pe drum a mâncat cireşele cumpărate din piaţă şi a aruncat sâmburii acestora direct pe stradă, întregul moment fiind filmat. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest