VIDEO PAPARAZZI / Dovada că afacerile le prosperă! Elena Băsescu și iubitul, surprinși într-o ipostază de milioane, la propriu!

+4 click pentru
galerie

Elena Băsescu poate să spună cu mâna pe inimă că este cea mai fericită și împlinită femeie! Are o familie superbă, un bărbat care o iubește extrem de mult și care este extrem de atașat și de copii, așa că ce ai putea să-ți mai dorești?

Elena Băsescu este o femeie extrem de fericită și împlinită, căci are o familie frumoasă, la care alții doar visează și nu numai! Se pare că în viața acesteia, toate merg ca pe roate, iar imaginile surprinse recent de paparazzii spynews.ro stau dovadă! Fotografii noștri profesioniști au surprins-o pe EBA în compania iubitului său, dar nu oricum!

Cei doi se bucură din plin de profitul pe care îl au în urma afacerilor pe care le dețin, așa că și-au permis un mare lux: acela de a-și cumpăra un Panamera, un autoturism care întoarce privirile tuturor, pe străzile din Capitală! Mai mult, bijuteria pe 4 roți costă peste 100.000 de euro, așa că avem toate motivele să credem că totul merge așa cum trebuie în viața celor doi amorezi!

Paparazzii noștri i-au surprins pe Elena Băsescu și iubitul ei, Cătălin Tomata în compania copiilor, în timp ce se întorceau acasă. Îmbrăcați lejer și extrem de relaxați, cei doi radiază de fericire unul lângă celălalt! Bolidul de lux parcat în fața casei a atras atenția trecătorilor, iar iubirea celor doi poate fi văzută și din satelit, căci Cătălin Tomata este un tată extrem de grijuliu, iubitor, iar Elena Băsescu o femeie loială, atrăgătoare și extrem de puternică în orice situație, iar împreună formează un cuplu și o familie de nota 10!

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro