VIDEO PAPARAZZI / Dragoş Săvulescu, apariţie de senzaţie în Bucureşti! Păzit precum un preşedinte de stat, milionarul e cel mai tare bărbat

+4 click pentru
galerie

Dragoş Săvulescu apare rar în Capitală, însă, atunci când o face, reuşeşte să impresioneze pe toată lumea. Aşa s-a întâmplat şi în urmă cu câteva zile, atunci când milionarul a făcut senzaţie. Imaginile surprinse de paparazzii Spynews.ro stau mărturie!

Chiar dacă oficial locuieşte în Statele Unite ale Americii, Dragoş Săvulescu nu a uitat de unde a plecat şi, din când în când, revine în România. Aşa s-a întâmplat recent, când cunoscutul afacerist a fost surprins în timp ce mergea la un notariat din Capitală, pentru a rezolva câteva probleme.

Înainte de a ajunge în faţa funcţionarului public, milionarul a purtat o conversaţie telefonică în bolidul său de lux. În tot acest timp, Dragoş Săvulescu a fost păzit de o gardă de corp, precum un preşedinte. Poziţionat la câţiva metri de locul în care se afla şeful său, bodyguard-ul respectiv a stat cu ochii pe maşină, iar nimeni nu a îndrăznit să se apropie. Ba mai mult, când fostul acţionar de la Dinamo a coborât din autoturism, agentul de pază s-a apropiat imediat de acesta.

Poartă ceas de 50.000 de euro

Prezenţa unei „gorile” în preajma sa nu a fost singura aroganţă a lui Dragoş Săvulescu în oraş. Precum un bărbat care se respectă, acesta a impresionat şi cu ceasul pe care îl avea la mâna stângă. Conform site-urilor de specialitate, accesoriul respectiv costă aproximativ 50.000 de euro. Un fleac, am putea spune, având în vedere că averea afaceristului se ridică la câteva zeci de milioane de euro.

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Ce transformare pentru Cristian Boureanu! Din bărbat rebel, a devenit iubit model! Iată cum o răsfaţă pe Laura Dincă

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Trăieşte regeşte şi pe toţi îi răsplăteşte! Omul alături de care Cristi Borcea a făcut legea la Dinamo, surprins în timp ce dădea şpagă!

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

 

 


 

 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro